Η απόλυτη ανατροπή: Οι γυναίκες απορρίπτουν το σεξ με ρομαντισμό

Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων ρίχνει φως στις προτιμήσεις των γυναικών όσον αφορά στο σεξ. Και τα αποτελέσματα αποτελούν έκπληξη καθώς καταρρίπτουν όλες τις απόψεις πως οι γυναίκες είναι φανατικές του σεξ με ρομαντισμό.

Στην έρευνα,  συμμετείχαν 2000 άνδρες αλλά και γυναίκες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι γυναίκες επιδιώκουν περισσότερο την περιπέτεια στη σεξουαλική τους ζωή. Βέβαια ως προϋπόθεση βάζουν πάντα το συναίσθημα.

Συγκεκριμένα, το 87% των γυναικών που συμμετείχαν είπαν πως το καλύτερο σεξ το έκαναν με κάποιον που γνώριζαν και τον εμπιστεύονταν. Μάλιστα, πολλές από αυτές δήλωσαν πως «το συναίσθημα στο σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα τρυφερότητα, πεταλουδίτσες και λουλουδάκια. Μπορεί να είναι και πολύ άγριες καταστάσεις στις οποίες όμως υπάρχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με έναν δικό σου άνθρωπο».

Για τους άντρες τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Οι άνδρες δεν θέλουν να κάνουν σεξ μόνο για την σαρκική επαφή. Το 96% δήλωσε πως θέλουν να έχουν και εκείνοι κάποιο συναισθηματικό δεσμό με την ερωτική τους σύντροφο.

Πηγή:thestival.gr