Ερωτικά παιχνίδια μπροστά στον καθρέπτη: Τιπς για να δοκιμάσεις

Έρωτας με όπλο τον καθρέπτη. Πώς μπορείς να κάνεις χρησιμοποιήσεις τον καθρέπτη για να ανεβάσεις τη λίμπιντό σου.

Καθρέπτης τοίχου:

Στα προκαταρκτικά, άφησέ τον να σε παρακολουθεί, όσο αποδεσμεύεσαι σιγά σιγά από τα ρούχα σου. Ένα ξεσηκωτικό στριπτίζ μπροστά στον καθρέπτη θα ανάψει περισσότερο τα αίματα.

Ένα απλό στοματικό: είναι μια ιδανική λύση για το ξεκίνημα των παιχνιδιών μπροστά στον καθρέπτη. Ζήτα του να σταθεί όρθιος δίπλα σου και σκύψε για να του προσφέρεις απόλαυσει.

Δοκιμάστε την επαφή αλά doggy style την οποία οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν, μιας και δεν ευνοεί την οπτική επαφή. Μπροστά στον καθρέπτη όλα αλλάζουν, μιας και μπορείτε να έχετε οπτική επαφή κατά τη διάρκεια της πράξης.

Άλλη ιδέα είναι να καθίσει εκείνος στο ακροκρέβατο μπροστά στον καθρέπτη κι εσύ να έρθεις από πίσω και να του κάνεις μασάζ από το λαιμό μέχρι την μικρή του περιοχή. Αν φτάσεις εκεί, βοήθησέ τον με τα δάχτυλά σου όσο αυτός θα παρακολουθεί από τον καθρέπτη.

Καθρέπτης στο πάτωμα:

Τοποθετείστε ένα καθρέπτη στο πάτωμα με προσοχή και δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις όπως το να καθίσεις στην αγκαλιά του με την πλάτη προς εκείνο ή να σε περιποιηθεί εκείνος με τα χείλη του. Προσοχή με τον καθρέπτη.

Καθρέπτης χειρός:

Χρησιμοποίησέ τον την ώρα της δείσδυσης σε μια γωνία που να μπορεί να παρακολουθεί και ο αγαπημένος σου.

Καθρέπτης στο ταβάνι:

Ιδανική περίπτωση αν τον βρείτε, μιας ακόμα και το βαρετό ιεραποστολικό παίρνει άλλη χάρη.

Να θυμάσαι:

Ο καθρέπτης, όπως και η κάμερα, δείχνει όλα τα αδύνατα σημεία του σώματός σου. Μην φοβηθείς! Ξεπέρασε γρήγορα την ντροπή.

Μην αποφεύγεις να κοιτάζεις τον καθρέπτη την ώρα της επαφής, γιατί ο σκοπός είναι αυτός ακριβώς.

Προσοχή στον τρόπο χρήσης του καθρέπτη για να μην τραυματιστείτε.

womenonly.gr