Επεισόδιο με λεσβίες και έναν άντρα σε καφετέρια της Πάτρας! Εκσφενδονίστηκε “σκαμπό” για τα μάτια νεαρής!

patra3

Μέχρι και… σκαμπό «απογειώθηκαν» σε καφετέρια της Πάτρας όταν μία… παρέα τριών γυναικών με λεσβιακές τάσεις, όπως αποδείχθηκε, άρχισε να γίνεται στενός κορσές σε μία νεαρή η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της.

Το συγκεκριμένο μαγαζί παίζει δυνατά τη μουσική μετά τα μεσάνυχτα και το ζευγάρι ήταν εκεί από νωρίς πίνοντας ποτά.

Αποφάσισε να μείνει και μεταμεσονύκτια για να διασκεδάζει με την χορευτική μουσική.

Το κατάστημα όμως άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά και ο χώρος γύρω τους περιορίστηκε στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα να διασκεδάζουν κολλημένοι όμως με τους διπλανούς τους.

Προφανώς ο σύντροφος είχε τα μάτια του… δεκατέσσερα μην τυχόν και κάποιος πειράξει την κοπέλα του, αλλά πού να φανταζόταν ότι ξη απειλή δεν θα… ερχόταν τελικά από κάποιον άνδρα αλλά από γυναίκα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του dete.gr.

Και μάλιστα, από… γυναίκες!

Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για τρεις καλοντυμένες γυναίκες άνω των 45 οι οποίες είχαν κυριολεκτικά κολλήσει σαν βδέλλες πάνω στο ζευγάρι. Διαδοχικά πότε η μία και πότε η άλλη, κοιτούσαν επίμονα και πονηρά τη νεαρή του ζευγαριού.

Και επειδή χόρευαν φρόντιζαν κάθε τόσο να… πέφτουν πάνω της με πολύ προκλητικό τρόπο. Το ζευγάρι δεν αντιδρούσε κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει αλλά εκείνο που προκάλεσε την έκρηξη του νεαρού συνοδού ήταν όταν η μία από τις γυναίκες δεν δίσταζε να… χουφτώσει την κοπέλα του! Και τότε κυριολεκτικά έγινε το… σώσε μεσ’ το μαγαζί! Ο νεαρός ξέσπασε βρίζοντας τις γυναίκες και αμέσως στήθηκε άγριος καυγάς…

 

Πιάστηκαν στα χέρια με τον σύντροφο!

Μέχρι οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να αντιληφθούν τη φασαρία και να προσεγγίσουν το σημείο περνώντας ανάμεσα απ’ όλο τον κόσμο, νεαρός και γυναίκες είχαν πιαστεί στα χέρια! Η κοπέλα που άθελά της είχε γίνει «πέτρα σκανδάλου» ζητούσε βοήθεια προσπαθώντας να ηρεμήσει τον σύντροφό της αλλά μάταια.

Πάνω στον καυγά, η μία από τις γυναίκες δεν δίστασε να αρπάξει και ένα σκαμπό εκσφενδονίζοντάς το προς το μέρος του νεαρού. Τελικά το επεισόδιο σταμάτησε όταν επιτέλους έφθασαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και μπήκαν στη μέση για να χωρίσουν τις δύο πλευρές. Που στη συνέχεια έφυγαν κακήν κακώς από το κατάστημα…

makeleio