Δείτε την Ελληνίδα που «θάμπωσε» με την εξωτική ομορφιά της όλο το ανατολικό μπλοκ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ευτυχώς που υπάρχουν Ελληνίδες που αγωνίζονται με το κορμί τους στο εξωτερικό για να κάνουν την χώρα μας υπερήφανη.

Πως και δεν την είχαμε ανακαλύψει από καιρό αυτή την αιθέρια ύπαρξη..! Γνωρίστε για όσους δεν την ξέρουν την Γεωγία Καραμπίνη, ή όπως είναι γνωστή στο εξωτερικό Georgia Karabinis!!

Και όχι σε όποια και όποια φωτογράφηση αλλά σε καυτή φωτογράφηση για το αντρικό περιοδικό Playboy Oυκρανίας του 2010 για τον μήνα Δεκέμβρη.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι με τα σκούρα καστανά της μαλλιά, και τα πανέμορφα εκφραστικά της μάτια καστανά μάτια βοήθησαν τη Γεωργία να γίνει ένα αγαπητό μοντέλο, και δεν είναι καμία έκπληξη ότι στην Πολωνία στέφτηκε Μις Απριλίου 2010.

«Στο σχολείο διάβαζα αρκετά γιατί ήθελα να γίνω νοσοκόμα σε κτηνιατρείο» λέει , «αλλά τελικά έγινα μοντέλο που το αγαπούσα περισσότερο. Τώρα δουλεύω σε πολλές και διαφορετικές χώρες – αφού υπήρξα και φιναλίστ για Μις Υφήλιος στη Σουηδία, και αυτή η φωτογράφηση αυτή έχει τυπωθεί σε τρεις Διεθνείς εκδόσεις».

Τέλος, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι φωτογραφήθηκε από την Αλεξάνδρα Kaczkowska, και οι φωτογραφίες της «έπαιξαν» σε Ελληνικές και σε Πολωνικές εκδώσεις, όπως και σε άλλες χώρες.

Απολαύστε τη στις πολύ σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Georgia Karabinis 2 Georgia Karabinis 3 Georgia Karabinis 4 Georgia Karabinis 5 Georgia Karabinis 6 Georgia Karabinis 7 Georgia Karabinis 8 Georgia Karabinis 9 Georgia Karabinis 10 Georgia Karabinis 11 Georgia Karabinis 12 Georgia Karabinis 13 Georgia Karabinis 14

parapolitika