Γυναίκες που κάνουν τρίο: Με ποιους το κάνουν και τι ζητάνε (Εικόνες)

Το τρίο μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο διάσημες ανδρικές φαντασιώσεις, ωστόσο ούτε οι γυναίκες το απορρίπτουν. Πολλές είναι εκείνες που θα επέλεγαν να έχουν έστω μια σεξουαλική εμπειρία με περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους, ωστόσο είναι πολύ λιγότερες εκείνες που δεν διστάζουν να το παραδεχτούν.

Πριν βιαστείς να χαρείς όμως, να ξέρεις ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που φαντάζεσαι. Είμαστε σίγουροι ότι όταν γίνεται αναφορά στο τρίο, το δικό σου μυαλό πάει σε ένα κρεβάτι στο οποίο σε περιμένουν δύο γυναίκες έτοιμες να σε… ικανοποιήσουν στο έπακρο. Τι γίνεται όμως με το δικό της μυαλό;

Καυτό «δώρο» για σένα

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι γυναίκες θα δεχόντουσαν να κάνουν τρίο με τον σύντροφό τους και μια ακόμα γυναίκα ως «δώρο» σε εκείνον. Δώσε όμως σημασία στις λέξεις. Θα «δεχόντουσαν», δεν θα προτιμούσαν. Για μια γυναίκα, το τρίο με ένα ζευγάρι δεν είναι ιδιαίτερα δελεαστικό, καθώς είναι πεπεισμένες πως ο άντρας του τριγώνου θα αδυνατούσε να τα βγάλει πέρα και με τις δυο τους. Με άλλα λόγια, εκείνος θα ευχαριστιόταν μεν το σεξ με δυο γυναίκες, εκείνες όμως, θα έπρεπε να «μοιραστούν» τον ίδιο άντρα, κάτι το οποίο δεν τους αρέσει από καμία άποψη.

Εκείνη και… αυτοί

Αντιθέτως, στο τρίο με δύο άντρες, οι γυναίκες θα έλεγαν το πολυπόθητο «ναι» πολύ πιο εύκολα ή τουλάχιστον με περισσότερο ενθουσιασμό. Το προτιμούν, από την άποψη πως θα έχουν δυο άντρες στο κρεβάτι τους οι οποίοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τις ικανοποιήσουν. Για τις γυναίκες ένας επιπλέον άντρας ισούται με πιο άγριο και πιο αποδοτικό σεξ, σε αντίθεση με το σεξ στο οποίο εμπλέκεται μια γυναίκα ακόμη. Ο γυναικείος ανταγωνισμός δεν είναι άσχετος με το γεγονός. Στο τρίο με δύο γυναίκες εξάλλου, μην εκπλαγείς αν τις δεις να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν η μία την άλλη και σε αφήσουν… σύξυλο.

 

Τρίο με την σύντροφο ή με μια άγνωστη;

Φυσικά και παίζει ρόλο, όπως θα έχεις καταλάβει και από τα προηγούμενα. Αν αποφασίσεις να κάνεις τρίο με την σύντροφό σου τα πράγματα είναι σαφώς πιο ευνοϊκά για σένα, καθώς εκείνη θα σκεφτεί περισσότερο την δική σου ικανοποίηση παρά την δική της. Θα θελήσει δηλαδή να φέρετε μια γυναίκα στην κρεβατοκάμαρά σας μόνο και μόνο για να σε κάνει να νιώσεις… ένας και μοναδικός.

Από την άλλη, αν αποφασίσεις να χαρείς την χαρά του τρίο με μια άγνωστη, το πιο πιθανό είναι σου ζητήσει να την μοιραστείς με έναν ακόμα άντρα, ώστε να καταφέρει να ικανοποιηθεί εκείνη, αδιαφορώντας για σένα. Πικρή η αλήθεια, το ξέρουμε, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
koolnews.gr