Γνωστός ηθοποιός: «Όταν ήμουν 18, γ#$%να από τον κ*λ*»! (ΦΩΤΟ)

Πιο «καταπέλτης» δεν θα μπορούσε να γίνει πασίγνωστος ηθοποιός: όταν τον ρώτησαν αν γυμνές σκηνές τον φοβίζουν ή τον αγχώνουν, επεσήμανε ότι στην ηλικία των 18 τον… γ*μούσ*ν και έβγαινε γυμνός στην τηλεόραση!

«Το ότι τρόμαξα λόγω τoυ σεξουαλικού περιεχομένου και των γυμνών σκηνών, δεν ισχύει. Ξέρεις, όταν ήμουν 18, , γ*μιόμ**ν από τον κ*λ* και ήμουν εντελώς γυμνός στην τηλεόραση!», λέει, στο περιοδικό «V Man», ο Τσάρλι Χάναμ, όταν τον ρωτούν αν ισχύουν οι φήμες ότι παραιτήθηκε από το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, τον οποίο αρχικά είχε αποδεχθεί, λόγω των «πιπεράτων» σκηνών στην ταινία «50 Αποχρώσεις Του Γκρι».

Χωρίς κανένα δισταγμό αναφέρθηκε στο παρελθόν του ο 35χρονος σέξι ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός το 1999, από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη gay σειρά «Queer as Folk» του βρετανικού καναλιού «Channel 4», με τις «καυτές» σκηνές του να κάνουν τον γύρο του κόσμου ακόμα και σήμερα, μέσω του Διαδικτύου!

«Όταν έπρεπε να αποφασίσω αν θα μείνω ή θα φύγω ήταν η χειρότερη επαγγελματική στιγμή μου. Ήταν το πιο συναισθηματικά καταστροφικό και δύσκολο πράγμα το οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσω. Μου ράγισε την καρδιά», συνεχίζει ο Τσάρλι, σχολιάζοντας την παραίτησή του από το ρόλο του βιτσιόζου εκατομμυριούχου (που τελικά πήρε ο Τζέιμι Ντόρναν), η οποία έγινε για χάρη της σειράς «Sons Of Anarchy» στην οποία πρωταγωνιστεί.

 sportdog