Για πρώτη φορά το Playboy κάνει playmate μια τρανς

Το τελευταίο τεύχος του Playboy και το πρώτο μετά του θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, φιλοξενεί μία transgender playmate, την πρώτη στην 64χρονη ιστορία του περιοδικού.

Η Ινές Ράου ποζάρει τελείως γυμνή στο τεύχος Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου του 2017, το οποίο είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα μετά το θάνατο του ιδρυτή του, Χιου Χέφνερ.

Το πρώτο τεύχος του Playboy μετά το θάνατο του ιδρυτή του, με εξώφυλλο τον Χιού Χέφνερ.
Το 26χρονο μοντέλο έχει ποζάρει και στο παρελθόν για το περιοδικό, ωστόσο, αυτή τη φορά, κάνει το ντεμπούτο της ως η πρώτη επίσημη transgender playmate, που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθεί στο «σαλόνι» του περιοδικού.

Η Ραού είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο από το Παρίσι που έχει περπατήσεις στις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί και στην Vogue Ιταλίας.

Το μοντέλο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως δήλωσε στο Playboy, ομολογώντας πως φοβόταν ότι δεν θα έβρισκε ποτέ σύντροφο ή πως θα θεωρούνταν «περίεργη».

«Και μετά σκέφτηκα, ξέρετε, πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι λύτρωση να λες την αλήθεια για σένα, είτε είναι το φύλο σου, είτε η σεξουαλικότητα ή οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι που σε απορρίπτουν, απλώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Το θέμα δεν είναι να σε αγαπούν οι άλλοι αλλά να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου».

Το νέο τεύχος του Playboy, φυσικά είχε ανάμικτες κριτικές στο διαδίκτυο.

«Όταν ανοίγω το περιοδικό, περιμένω να δω γυναίκες, ότι κάποιον άνδρα που χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως γυναίκα, ή κάποιο πρώην άνδρα που έκανε χειρουργική επέμβαση για να γίνει γυναίκα» έγραψε κάποιος στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook.