Γιατί σαν γυναίκα αξίζει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά threesome

Το threesome ή αλλιώς τρίο στα ελληνικά θεωρείται ταμπού, βέβαια όλοι έχουν δει από μια τέτοια ταινία πορνό και σίγουρα είναι μια φαντασίωση πολλών…ανθρώπων! Πίστεψες ότι θα έλεγα μόνο αντρών; Όχι βέβαια και οι γυναίκες έχουν αυτή τη φαντασίωση, όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί καμία. Βέβαια κακώς θεωρείται ταμπού, όταν το ευχαριστιούνται όσοι συμμετέχουν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κάτι απολύτως φυσιολογικό. Φυσικά η άποψη μου έχει θεωρηθεί ‘προχωρημένη’ αμέτρητες φορές γιατί είμαι Ολλανδέζα. Σε αυτό το άρθρο όμως θα μιλήσουμε για το σεξ μεταξύ δυο γυναικών και ενός άντρα, γιατί σαν γυναίκα αξίζει να το δοκιμάσεις.

Είτε μπορείς να το παραδεχθείς είτε όχι, το γυναικείο σώμα έχει άλλη χάρη. Από μικρή ηλικία καταλαβαίνεις πως οι γυναίκες έχουν άλλη σχέση μεταξύ τους και ας μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Πήγαινες με τις φίλες σου δυο-δυο στις τουαλέτες, κρατιόσασταν χέρι-χέρι, αγκάλιαζε η μία την άλλη ανάλογα την περίσταση άρα καταλαβαίνεις πως πάντα ήσουν κοντά με το ίδιο φύλο. Σκέψου να έχεις δίπλα σου μια άλλη όμορφη γυναίκα και να μπορείς να ακουμπήσεις o,τι θέλεις χωρίς παρεξήγηση! Επειδή οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στα αγγίγματα, φέρε στο μυαλό σου την αντίδραση της αν της χαϊδέψεις απλώς το στήθος. Σίγουρα ένας άντρας δεν θα αντιδρούσε έτσι!

Ένας άλλος καταπληκτικός λόγος είναι η αντίδραση του άντρα! Πόσες φορές θα του έχει συμβεί; Σίγουρα όχι συχνά και το πιο πιθανό είναι και ποτέ. Θα του είναι μια αξέχαστη εμπειρία και εσύ θα είσαι η μία πρωταγωνίστρια. Φυσικά και θα θέλεις να σε θυμούνται για το καταπληκτικό σεξ σου. Αν είσαι τολμηρή μπορείς να κάνεις το threesome και δώρο-έκπληξη στο αγόρι σου, αρκεί να ξεχωρίσεις πως ο,τι κάνει με την άλλη κοπέλα είναι καθαρά σεξουαλικό και δεν την αγαπάει. Εσύ είσαι και θα είσαι πάντα η πριγκίπισσά του οπότε μην σε πιάνει άγχος!

Θα ανακαλύψεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου αλλά μπορείς να μάθεις και άλλα από τους παρτενέρ σου. Όλοι γνωρίζουν μερικά κόλπα που μπορεί να μην τα ξέρεις εσύ, εννοείται πως θέλεις να πλουτίσεις το (σεξουαλικό) βιογραφικό σου. Το καλό είναι πως για να είστε και οι τρεις εκεί, σημαίνει πως θέλετε να πειραματιστείτε άρα μπορείς να κάνεις ο,τι θα ντρεπόσουν να κάνεις συνήθως! Όλες οι φαντασιώσεις μπορούν να εκπληρωθούν…

Τέλος, σκέψου την στιγμή που θα έρθει η σειρά σου για απόλαυση. Θα έχεις δύο άτομα να ασχολούνται μαζί σου αποκλειστικά για να σε φέρουν σε οργασμό! Πόσο άσχημο μπορεί να είναι αυτό…;

followme