Ρεπορτάζ: Πηγαίνουν σε spa για να κάνουν σεξ και όργια! (εικόνες +18)

Οι χώροι του αχανούς Queens club στη Νέα Υόρκη θυμίζουν σκηνικό από ταινία πορνό

Αποκαλείται συχνά και «Disneyland των spa» χάρη στις 22 πισίνες και στα δεκάδες ατμόλουτρα από τα οποία αποτελείται. Αν και θα περίμενε κανείς ότι στο μεγαλύτερο spa της Νέας Υόρκης θαμώνες θα ήταν μερικοί από τους πλουσιότερους κατοίκους της, στην πραγματικότητα λειτουργεί σαν «after» club, καθώς κατακλύζεται από pole dancers και strippers, και μετατρέπεται συχνά πυκνά σε άντρο οργίων.

Το Queens Spa Club ανοίγει τις πόρτες του από τις 6 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να συρρέουν σε αυτό πολλές χορεύτριες παρακείμενων clubs που μόλις έχουν σχολάσει, για να χαλαρώσουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. «Κάνουν μπάνιο γυμνές και τα κορίτσια έρχονται σε περιπτύξεις μεταξύ τους, διασκεδάζοντας.

Θυμίζει πολύ σκηνικό ταινίας πορνό» εξηγεί ένας από τους υπαλλήλους του, τονίζοντας ότι η διοίκηση δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το φαινόμενο. «Σχεδόν καθημερινά πιάνουμε ζευγάρια να κάνουν σεξ στις εξωτερικές και τις εσωτερικές πισίνες. Νομίζουν ότι δεν φαίνονται, όμως όταν βλέπεις να χοροπηδάει κάποιος στην αγκαλιά του άλλου και οι αντλίες του τζακούζι δεν είναι ανοιχτές, μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει» προσθέτει ο υπάλληλος, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Μάλιστα, η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί έχει γίνει αφορμή να χαθούν πολλοί μόνιμοι πελάτες του. «Αναγκάστηκα να σταματήσω να το επισκέπτομαι τα Σάββατα, γιατί οι εξωτερικές πισίνες θύμιζαν όργιο πενταήμερης. Εβλεπα πολλά κορίτσια να κάθονται πάνω στα πόδια αγοριών και να χοροπηδάνε.

Παραπονέθηκα στο προσωπικό

Ηταν σαφές ότι έκαναν σεξ» λέει η 42χρονη φωτογράφος Γουίτνεϊ Γουόρντ, ενώ ο Τζον από το Κουίνς είχε δει έναν άντρα να βάζει «λαθραία» μια κοπέλα στα ανδρικά αποδυτήρια. «Παραπονέθηκα στο προσωπικό, αλλά δεν έκαναν τίποτα» αναφέρει.

Το mega spa είναι δημιούργημα του Στιν Τσον, ο οποίος το 2005 αγόρασε μια παλιά αποθήκη στην 11η Λεωφόρο και άρχισε σιγά σιγά να την ανακαινίζει, με σκοπό να δημιουργήσει ένα «οικογενειακό» spa, το οποίο ωστόσο κατάφερε σταδιακά να μετατραπεί στο μεγαλύτερο της Νέας Υόρκης. Το spa, με 300.000 επισκέπτες τον χρόνο, καταλαμβάνει έκταση 9.200 τ.μ. και το κόστος κατασκευής του ανήλθε στα 23.000.000 ευρώ. Προσφέρει 22 πισίνες, λουτρά υδροθεραπείας, ατμόλουτρα, 10 σάουνες και υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος. Η είσοδος κοστίζει 36 ευρώ τις καθημερινές και 45 ευρώ τα Σαββατοκύριακα, και περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων.

boro