Αthens Erotica: Εικόνες από την καυτή έκθεση της Αθήνας (+18)

Αφθονο στριπτίζ και αισθησιακοί χοροί από καλλίγραμμες καλλονές και διάσημες πορνοστάρ, με κεντρικό πρόσωπο την Τσιτσιολίνα

Το πιο σέξι φεστιβάλ της πόληςξεκίνησε και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες στην Αθήνα. Τέσσερις ημέρες γεμάτες απόλαυση μέσα από, Sex Art, Performing Arts, Show Rooms, Night Εvents, BDSM Areas, αλλά και μια μεγάλη σειρά από καταξιωμένες εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο.

Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια της πιο ερωτικής έκθεσης απόλαυσαν χωρίς ενοχές άφθονο στριπτίζ και αισθησιακούς χορούς από χορεύτριες και διάσημες πορνοστάρ.

Κάνοντας μια βόλτα στα περίπτερα της έκθεσης, ο επισκέπτης μπορεί να βρει sex toys, αισθησιακά εσώρουχα, δονητές και ότι άλλο μπορεί να συνδέεται με το σεξ.

Εκτός από την κεντρική σκηνή που είχε στηθεί στο εσωτερικό του σταδίου του Tae Kwon Do στο Φάληρο, γνωστά στριπτιτζάδικα της Αθήνας προσέφεραν στους ενδιαφερόμενους αισθησιακό χορό

Από το Erotic Art Festival 2016 δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι αντρικές παρουσίες προς χάρη του γυναικείου κοινού.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, παράλληλες δραστηριότητες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες.

Έτσι, όσοι παρευρεθούν στο Φάληρο από τις 15 έως τις 18 Απριλίου μπορούν να απολαύσουν παράλληλα δρώμενα όπως:

Cult Cinema
Sex Art
Sex Performing
BDSM Area
Porn Star Stage
Sexy Bazaar

Πάρτε μια ιδέα για το τι διαδραματίστηκε στα εγκαίνια! 

 

protothema.gr