Αυτή είναι η πιο καυτή Ελληνίδα φοιτήτρια!

Με καταγωγή από την λεβεντογέννα Κρήτη το κορίτσι αυτό καθημερινά σχεδόν, βομβαρδίζει την σελίδα της στο Facebook με εικόνες. Εικόνες ωστόσο που μας αρέσουν καθώς είναι μεν σέξι αλλά πολύ σικάτες. Και είναι σπάνιο στις μέρες μας να συναντάς γυναίκες μόλις 20 ετών που να έχουν ανεπτυγμένο το ένστικτο-γιατί περί ενστίκτου πρόκειται τελικά-της εκλεπτυσμένης αισθητικής.

Η Μαρίνα Πλτ…(δεν ήθελε να μου δώσει το ακριβές επίθετό της αλλά το προφίλ της στο Facebook) έχει καταγωγή από το Ηράκλειο και εκεί στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο ολοκληρώνει φέτος το τρίτο έτος των σπουδών της. Το εντυπωσιακό και ερωτεύσιμο παράλληλα είναι πως το κορίτσι αυτό δεν χρωστάει ούτε ενα μάθημα στη σχολή της, κάτι που δείχνει πώς δεν είναι απλά ένα όμορφο ξύλο και μάλιστα απελέκητο. Αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Πάρτε μια γεύση από τις εικόνες της. Πάρτε μια γεύση από μια γυναίκα που βλέπει τον κόσμο από το ένα μέτρο και 75 εκατοστά, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από τα μοντέλα και τις τηλεπερσόνες που κυκλοφορούν και προφανώς σε λίγο καιρό όλοι θα μιλούν για εκείνη…

Απλά… Σικάτη! Αξία ανεκτίμητη.

plt2plt3plt4plt5

gossip-tv.gr