Απίστευτα βίντεο! Σεξ μέσα στη θάλασσα σε πολυσύχναστη παραλία!

Τα σκήπτρα του απόλυτου προορισμού για την αναζήτηση της ηδονής χωρίς τον παραμικρό ηθικό φραγμό εξακολουθεί να κρατά, με διαφορά από τον δεύτερο, το θέρετρο Magaluf στην ισπανική Μαγιόρκα.

Πρωταγωνιστές στα πάρτι ακολασίας που «ξεφυτρώνουν» κάθε στιγμή της ημέρας μέσα σε clubs, αλλά και σε δημόσιους χώρους (από παραλίες μέχρι τη μέση του δρόμου), στη συντριπτική πλειοψηφία τους, νεαροί Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι απαλλαγμένοι από τα δεσμά του καθωσπρεπισμού, υποτάσσονται στα ζωώδη ένστικτά τους για να ικανοποιούσουν μέχρι και τις πιο αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους. Αδιαφορώντας πλήρως για το πού βρίσκονται και «αντικαθιστώντας» το αίμα τους με αλκοόλ, επιδίδονται σε όργια προκειμένου να σβήσουν λίγο από την ακόρεστη δίψα τους για ωμό σεξ.

Μαρτυρίες μάλιστα ντόπιων, αλλά και τουριστών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον άρον το νησί σοκάρουν, περιγράφοντας σκληρές σκηνές πορνό να διαδραματίζονται σε κοινή θέα: Μέσα σε κλαμπ, στην παραλία, ακόμα και στη μέση του δρόμου! Την ίδια ώρα νεαρές γυναίκες προσφέρουν το κορμί τους και σεξουαλικές υπηρεσίες για μερικά τζάμπα σφηνάκια…

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Τα μάτια μου έχουν δει τόσα πολλά. Άγνωστοι μεταξύ τους κάνουν σεξ στην πίστα ενώ ο DJ τούς επευφημεί. Νωρίς το πρωί η παραλία είναι γεμάτη από ζευγάρια που κάνουν αχαλίνωτο σεξ», αναφέρει στην Daily Star ένας 19χρονος, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, επιβεβαιώνοντας πως τα πρόστιμα ύψους μέχρι και 3.000 ευρώ για προσβολή της δημόσιας αιδούς που θεσπίστηκαν πέρυσι, όχι μόνο αφήνουν ασυγκίνητους τούς τουρίστες, αλλά η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη με άνδρες να παραμονεύουν στη… γωνία για (ακόμα και ανήλικες) μεθυσμένες γυναίκες.

Εκτός μάλιστα από τα «παιχνίδια» τα οποία διοργανώνουν οι υπεύθυνοι των clubs, ενθαρρύνοντας π.χ. τις γυναίκες να πιουν γονατιστές αλκοόλ από μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια ανδρών (και αυτή είναι μία lite εκδοχή), μια νέα σαδομαζοχιστική «μόδα» έχει κάνει την εμφάνισή της.

Φωτογραφίες και βίντεο (κεντρικό) που είδαν το φως της δημοσιότητας από το μπαρ «Coyote Ugly» προκαλούν τουλάχιστον σοκ, αναγκάζοντας τις τοπικές αρχές να ξεκινήσουν έρευνα για το πρωτοφανές θέαμα.

Οι μνήμες εξάλλου από το «mamading» (γυναίκες προσφέρουν στοματικό σεξ σε άνδρες για δωρεάν ποτό) που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων είναι εξάλλου νωπές.
«Είναι εξωφρενικό και σίγουρα προσβάλλει τις γυναίκες και τον τόπο μας», υποστηρίζουν αξιωματούχοι του Magaluf, προσπαθώντας μάταια να βάλουν ένα τέλος σε όλο αυτό…

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο από τα όργια στο ισπανικό θέρετρο:

sdna