Ακόμα καλύτεροι οργασμοί με 7 νέες στάσεις στο σεξ!

Παρατηρήστε την στάση που συνηθίζετε να κάνετε σεξ –σας ικανοποιεί; Ακόμα κι αν η απάντησή σας είναι καταφατική, οι παρακάτω εναλλακτικές υπόσχονται να εκτοξεύσουν την απόλαυση!

Ακόμα καλύτεροι οργασμοί με 7 νέες στάσεις στο σεξ!

Δείτε επτά στάσεις στο σεξ που εγγυώνται αξέχαστους οργασμούς…

Στάση… G

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σηκωμένα, να στηρίζονται στο στήθος και τους ώμους του συντρόφου σας. Η στάση αυτή συσφίγγει τους κολπικούς μύες, ενώ προσφέρει στον σύντροφό σας άμεση πρόσβαση στο σημείο G. Έτσι, ο οργασμός σας θα προκληθεί πιο εύκολα.

Στα τέσσερα

Τοποθετήστε παλάμες και γόνατα στο κρεβάτι και ανοίξτε ελαφρώς τα πόδια για να επιτρέψετε άμεση πρόσβαση στον σύντροφό σας, ο οποίος θα βρίσκεται από πίσω σας. Για ακόμα πιο έντονο οργασμό, καθώς εκείνος θα διεγείρει το σημείο G σας, εσείς μπορείτε να ερεθίζετε με το χέρι σας την κλειτορίδα σας, κάνοντας μασάζ.

Ανάποδη καουμπόισσα

Η στάση αυτή έχει διπλό πλεονέκτημα: Αφενός ερεθίζεστε και μέσω της τριβής και αφετέρου είναι από τις στάσεις που καθυστερούν την κορύφωση του συντρόφου σας, άρα δεν χρειάζεται να βιαστείτε για να φτάσετε πρώτη στην… γραμμή τερματισμού!

Στάση… φλιπεράκι!

Ξαπλώστε ανάσκελα, με τον σύντροφό σας στα γόνατα, ανάμεσα στα πόδια σας. Ζητήστε του να σας πιάσει από την κάτω πλευρά των μηρών και να ανασηκώσει το σώμα σας, έτσι ώστε να στηρίζεστε στο

πάνω μέρος της πλάτης και στον αυχένα σας. Για ακόμα πιο έντονη αίσθηση, δοκιμάστε να ανεβάσετε και να στηρίξετε το ένα σας πόδι στον ώμο του συντρόφου σας.

Ο βοηθός της καουμπόισσας

Πηγαίνετε την κλασική στάση της καουμπόισσας ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας από τον σύντροφό σας να ανασηκώσει τη λεκάνη του, έτσι ώστε να στηρίζει περισσότερο το βάρος σας εκείνος και να «πέφτει» λιγότερο βάρος στα πόδια σας. Με αυτόν τον τρόπο η κλιμάκωση θα έρθει πολύ πιο εύκολα!

Μαγικό βουνό

Καθίστε αντικριστά στο κρεβάτι, με τα πόδια ανοιχτά και τα γόνατα λυγισμένα και πλησιάστε ο ένας τον άλλον μέχρι να επιτευχθεί η εισχώρηση. Κάθε φορά που θα σπρώχνετε τη δική σας λεκάνη προς τη λεκάνη του συντρόφου σας, θα έρχεστε όλο και πιο κοντά στη μεγάλη στιγμή!

Στάση καρέκλα

Εκείνος κάθεται στην άκρη του κρεβατιού και εσείς πάνω του, με την πλάτη σας προς το στήθος του. Η στάση αυτή εγγυάται ότι θα πετύχετε ακριβώς το σημείο που θα σας οδηγήσει στην κορύφωση (το σημείο G), ενώ παράλληλα θα έχετε και τα χέρια σας ελεύθερα για να μπορείτε να ερεθίζετε ακόμα περισσότερο τα γεννητικά του όργανα. Για ακόμα πιο έντονη διείσδυση φέρτε τα γόνατά σας κοντά στο στήθος σας, στερεώνοντας τα πόδια σας πάνω στο κρεβάτι.

mama365