Αγόρια, δεν ξέρετε να κάνετε στοματικό σεξ! Δείτε τι μας αρέσει και τι όχι

Ήρθε η ώρα να μιλήσω ελεύθερα. Αγόρια, δεν ξέρετε να κάνετε στοματικό σεξ! Ναι, ισχύει και συμφωνούν όλες οι συντάκτριες του Follow Me. Καμία δεν το αμφισβήτησε. Μπορεί να κάνουμε πολλές φορές πως μας αρέσει αλλά στην πραγματικότητα θέλουμε απλά να σας πούμε “Εκεί. Όχι εκεί. Πιο απαλά. Λίγο πιο δεξιά.”. Απογοητευτήκατε;

Λυπάμαι πολύ αλλά αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Όπως και εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε σωστά, έτσι δεν μπορείτε και εσείς. Επειδή ο δικός σας ρυθμός αυτοϊκανοποίησης είναι γρήγορος δεν σημαίνει πως αρέσει και σε μας. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Την κλειτορίδα ευτυχώς πλέον την γνωρίζετε. Ξέρετε πως είναι το αδύναμο σημείο μας απλά δεν έχεις μάθει ακόμα να το χρησιμοποιείται υπέρ σας. Δεν μας αρέσει να ακουμπάτε τα δάχτυλα πάνω της και να την τρίβετε πάρα πολύ γρήγορα λες και περιμένετε να βγει το τζίνι! Αυτό που θέλουμε είναι να ακουμπήσεις απαλά τα δάχτυλα και χαϊδεύετε την κλειτορίδα με χαμηλό tempo. Θέλουμε να είναι αισθησιακό και να μην νιώθουμε πως προσπαθείτε να ξεμπερδέψετε γρήγορα.

Δεν θέλουμε πολλές αλλαγές. Αν βρεις μια κίνηση και καταλαβαίνεις πως αρέσει στην κοπέλα σου, κάνε ακριβώς την ίδια κίνηση μέχρι να φτάσει σε οργασμό. Μην το πας πιο γρήγορα ούτε να αλλάξεις θέση, ούτε χιλιοστό! Αν θέλει τελικά πιο γρήγορα θα σου το πει εκείνη.

Όταν χρησιμοποιείς το δάχτυλό σου φρόντισε να μην είσαι ατσούμπαλος και μην το βάλεις όσο πιο βαθιά πάει. Το δάχτυλο δεν είναι πέος οπότε μόνο ενόχληση θα νιώσουμε όταν το πας πολύ βαθιά. Προτίμησε να χαϊδεύεις απέξω την περιοχή απαλά και κάπου κάπου να γλιστράει και μέσα. Προσοχή στα νύχια σας γιατί τα νιώθουμε! Έτσι και μας γρατζουνίσεις μία φορά χαλάς όλη την αυτοσυγκέντρωσή μας.

Οι μικρές σφαλιάρες στην ευαίσθητη περιοχή πιάνουν συνήθως μόνο σε ταινίες πορνό. Πολύ σπάνια θα νιώσουμε κάποια ευχαρίστηση από αυτό γιατί πρέπει να βρισκόμαστε σε πολύ πρόστυχο mood. Ξέχασε λοιπόν τι έχεις δει σε εκείνες τις ταινίες γιατί δεν ισχύει σχεδόν τίποτα από αυτά που δείχνουν.

Τέλος, μην ντραπείς να το συζητήσεις με την κοπέλα σου και μην νιώθεις άσχημα όταν σου δίνει κατευθύνσεις. Δεν το κάνει για να σε μειώσει γι’ αυτό μην παρεξηγηθείς. Όπως και εσύ, θέλει και εκείνη να περάσει καλά. Μην πάει χαμένος ο κόπος σου!

followme