(AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Ίνα από Sirina: “Στο σεξ μού αρέσει να μου…”! (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτική συνέντευξη της sexy πορνοστάρ! Πότε ξενερώνει στο κρεβάτι και τι ερωτικό βοήθημα θα ήθελε για δώρο; Διαβάστε τις απαντήσεις με ένα “κλικ” μόνο αν είστε ενήλικοι!

Η Ίνα μιλάει για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sirina.Tv.

Απολαύστε την…

Πότε έπαιξες πρώτη φορά σε ερωτική ταινία;

Πρώτη φορά έπαιξα σε ερωτική ταινία το 2011. Αν δεν το έχεις δει, λέγεται “Όργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης”. Πριν από αυτή είχα κάνει και 1-2 σπιτικά sextapes, επειδή είχα μεγάλη περιέργεια να δω πώς φαίνομαι στην κάμερα. Είχε πλάκα τελικά να βλέπω τον εαυτό μου από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Τι σε ξενερώνει περισσότερο στο σεξ;

Διάφορα πράγματα με ξενερώνουν, περισσότερο όμως το να βρίζω κατά τη διάρκεια του σεξ ή να με βαράνε δυνατά! Γενικά προτιμώ το πιο αισθησιακό και παθιασμένο σεξ…

Και τι σου αρέσει περισσότερο αντίστοιχα;

Μου αρέσει η ποδολαγνεία! Επίσης, μου αρέσει το σεξ με γυναίκες και το να γλειφόμαστε. Ακόμη μου αρέσει η πίπα και το να με φτύνουν ή να φτύνω μόλις ανάψουν τα αίματα για τα καλά…

Αν σου έκαναν δώρο κάποιο προϊόν του Sirinashop, ποιο θα ήταν αυτό;

Όπως μπορείς να φανταστείς, έχω ήδη μεγάλη συλλογή! Όμως, έχω μεγάλη αδυναμία στα αξεσουάρ για την κλειτορίδα! Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα από τα παιχνίδια πού ασχολούνται με αυτήν, το οποίο έχω βάλει στο μάτι και νομίζω λέγεται VenusLips.

Ποια είναι η αγαπημένη σου μέρα για να κάνεις σεξ;

Δε νομίζω ότι κάνει η ημέρα τη διαφορά, αλλά ο παρτενέρ που επιλέγεις. Αν έχεις το κατάλληλο σύντροφο, κάθε ημέρα έχει τη χάρη της.

Νιώθεις ότι ζηλεύουν οι φίλες σου το επάγγελμα πού κάνεις;

Όχι δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, ίσως δεν το δείχνουν για να μην νιώσω περίεργα. Πάντως παρότι, κάποια φίλη μου μπορεί να είναι πιο ομόρφη από εμένα, σίγουρα το γεγονός ότι με αναγνωρίζουν, κάνει συχνά τα πράγματα πιο εύκολα, π.χ. όταν θέλω να βρω με την παρέα μου ένα καλό τραπέζι σε ένα μαγαζί…

Υπάρχει κάτι πού δε θα έκανες σε ταινία;

Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να μαντέψω από τώρα, εξαρτάται πολύ από τη διάθεση μου την ημέρα του γυρίσματος. Γενικά προσπαθώ να είμαι αυθόρμητη και δεν κανονίζω τα πάντα από πριν, όσο και να φαίνεται περίεργο αυτό.

Υπάρχει κάτι πού θα έκανες παρά μόνο σε ταινία;

Τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά! Αν ποτέ αρνηθώ κάτι πάντως, θα σε ενημερώσω. Χαχαχα!

Πιο είναι το αγαπημένο σου social network και πόσους fans/followers έχεις αντίστοιχα;

Τo Facebook σίγουρα, έχω πάρα πολλούς φίλους (100.000+) αν αθροίσω τα διάφορα προφίλ μου. Στο βασικό μου προφίλ για παράδειγμα έχω 28.000 φίλους και επικοινωνώ καθημερινά μαζί τους.

Ποιο είναι το τελευταίο -περίεργο- δώρο που έκανες σε κάποιο φίλο ή φίλη σου;

Χαχαχα! Συμπτωματικά, πριν 7 ώρες περίπου, έκανα δώρο σε μια φίλη μου ένα δονητή, τον έχω και σε φωτογραφία. Ουπς… την έχω στο κινητό μου, σόρυ. Για να μη νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα πάντως ήταν η σειρά Rabbits και είναι …δοκιμασμένος!