Άνδρες και Γυναίκες Πορνοστάρ Αποκαλύπτουν πώς Έχασαν την Παρθενιά τους

Για χρόνια, οι εκπαιδευτικοί και οι πολιτικοί βρίσκονται σε διαρκή διαμάχη γύρω από το τι θα έπρεπε να περιλαμβάνει το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, αφήνοντας τα περισσότερα παιδιά να ενημερώνονται από το Διαδίκτυο – μέσω βίντεο πορνό.

Αναμφίβολα οι τσόντες παίζουν σημαντικό ρόλο στο πώς αντιλαμβάνονται οι νέοι τη σεξουαλικότητα. Σύμφωνα με τον Guardian: «Πρόσφατη έρευνα πάνω σε περισσότερα από 1.000 παιδιά μεταξύ 11 και 16 ετών διαπίστωσε ότι το 94% είχε παρακολουθήσει τσόντες μέχρι να κλείσει τα 14». Αυτός είναι ο λόγος που την περασμένη εβδομάδα η σκιώδης Αγγλίδα υπουργός Εργασίας, Sarah Champion, πρότεινε στους εκπαιδευτικούς να αρχίσουν να διδάσκουν στα παιδιά για την πορνογραφία προτού την ανακαλύψουν μόνα τους.

Κάθισε πάνω μου ενώ ήταν αρκετά στεγνή ακόμα. Όταν άρχισαν να ανάβουν τα πράγματα, πόνεσα λίγο στην αρχή και έτσουξα.

Μια καλή αρχή γι’ αυτό είναι να δείξει κανείς ότι ακόμα κι αν οι ταινίες πορνό δεν αντικατοπτρίζουν πάντα την πραγματικότητα, οι ηθοποιοί που παίζουν σ’ αυτές είναι αληθινοί άνθρωποι. Άνθρωποι που σε κάποια στιγμή της ζωής τους βίωσαν το άγχος τού να κάνεις σεξ για πρώτη φορά. Επισκεφτήκαμε το φεστιβάλ Venus 2016 στο Βερολίνο για να μιλήσουμε με τους πορνοστάρ για την πρώτη τους φορά και τις διαφορές μεταξύ του πραγματικού σεξ και του σεξ μπροστά στην κάμερα.

Aaron Van Damage, 38

VICE: Πόσων χρόνων ήσουν όταν έκανες σεξ για πρώτη φορά;
Aaron Van Damage: Ήμουν 15. Είχα πάει σε μια heavy metal συναυλία σε ένα νεανικό club στο Kassel της Γερμανίας, όταν μου την έπεσε μια 25χρονη. Ήμουν τόσο μεθυσμένος που με το ζόρι περπατούσα. Όταν τελικά πήγαμε σπίτι της, όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Κάνατε κατευθείαν σεξ;
Ναι, ήταν σαν να ανοιγοκλείσαμε τα μάτια και να ξεγυμνωθήκαμε. Κάθισε πάνω μου ενώ ήταν αρκετά στεγνή ακόμα. Όταν άρχισαν να ανάβουν τα πράγματα, πόνεσα λίγο στην αρχή και έτσουξα. Όμως ήταν ωραία και ήμουν ικανοποιημένος με το πώς το έκανα.

Πόσο διήρκησε η πρώτη σου φορά;
Γύρω στα 15 λεπτά. Ύστερα από αυτό άρχισα να νιώθω περίεργα επειδή το πουλί μου γλιστρούσε πολύ. Ήταν πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήταν τόσο μούσκεμα όλα. Μέχρι που τελικά συνειδητοποίησα ότι ο πισινός της, ο τοίχος και το πάτωμα ήταν κατακόκκινα. Νόμιζα ότι είχε περίοδο, όμως το αίμα ερχόταν από το πουλί μου.

Διαβάστε ακόμη: Οι Γερμανοί Γιόρτασαν 20 Χρόνια Εμπορικής Σεξουαλικής Απελευθέρωσης

Γιατί αιμορραγούσες;
Στην αρχή δεν το πολυσκέφτηκα. Ήμουν τόσο ξαναμμένος που απλώς σκούπισα το αίμα και κάναμε ξανά σεξ κατευθείαν. Τη δεύτερη φορά όλα ήταν καλά, αλλά την τρίτη ζαλίστηκα πολύ. Δεν την ένοιαζε σε τι κατάσταση βρισκόμουν, την πήρε ο ύπνος ενώ ήμουν ξαπλωμένος και αιμορραγούσα σχεδόν μέχρι θανάτου. Όταν έφτασα επιτέλους σπίτι και ξεμέθυσα, συνειδητοποίησα ότι μου είχε κοπεί ο χαλινός.

Τη δεύτερη φορά πόνεσες εξίσου;
Όχι, το αντίθετο. Περίπου έξι μήνες αργότερα είχα την πρώτη μου σωστή φορά. Είχα ερωτευτεί και ήμουν τρελαμένος με την κοπέλα μου. Όταν κάναμε σεξ για πρώτη φορά ήμουν τόσο ερεθισμένος που το σεξ δεν κράτησε πάνω από τρία λεπτά. Πιστεύω ότι έτσι θα έπρεπε να είναι η πρώτη σου φορά: σύντομη και με κάποιον που είσαι ερωτευμένος.

Violett Porn, 25

VICE: Θυμάσαι την πρώτη σου φορά;
Violett Porn: Νομίζω ότι την πρώτη φορά που κάνεις σεξ είτε είναι σκατά και ρεζιλεύεσαι είτε είναι τέλεια. Θα έλεγα ότι η πρώτη μου φορά ήταν σκατά. Ήμουν μόνο 12.

Πώς έγινε;
Ήταν δύσκολα. Ήμουν με το αγόρι μου για οκτώ μήνες, αλλά ήταν κωλοπαίδι. Δεν είχα ιδέα πού πήγαινα να μπλεχτώ. Δεν ήταν παρθένος, ούτε και είχαμε σχεδιάσει την πρώτη φορά. Την πρώτη εκείνη φορά, με πετούσε συνέχεια στο κρεβάτι και η σπονδυλική μου στήλη είχε αρχίσει να πονάει πολύ. Δεν το απόλαυσα καθόλου.

Τελείωσα μέσα σε δέκα λεπτά και μετά άρχισα να πανικοβάλλομαι επειδή είχε σκιστεί το προφυλακτικό. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως. Δεν την άφησα έγκυο την πρώτη μου φορά.

Συνεχίστηκε η σχέση σας;
Χειροτέρεψε. Λίγο καιρό αργότερα, σταμάτησε να με παίρνει τηλέφωνο και με παράτησε για ένα άλλο κορίτσι. Όταν σκέφτομαι εκείνη την περίοδο, θέλω ακόμα να ρίξω μπουνιά σ’ αυτό τον μαλάκα.

Το σεξ είναι διαφορετικό όταν είσαι πορνοστάρ;
Εργάζομαι στη βιομηχανία του σεξ εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έχει βελτιωθεί η σεξουαλική μου ζωή λόγω αυτού. Μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω τι μου αρέσει στο κρεβάτι. Όλοι ορίζουν το «καλό σεξ» διαφορετικά, πάντως. Ίσως σε δέκα χρόνια να αναρωτιέμαι πώς ήταν δυνατόν να είμαι ευχαριστημένη με την τωρινή σεξουαλική μου ζωή.

Jason Steel, 34

VICE: Πότε έχασες την παρθενιά σου;
Jason Steel: Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του ’97. Ήμουν 14 και κάτι φίλοι μου έκαναν πάρτι στο σπίτι τους. Φλέρταρα με ένα κορίτσι που το έλεγαν Christine όλο το βράδυ, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς, οπότε άρχισα να φιλιέμαι με ένα άλλο κορίτσι, την Jenny. Μετά όμως η Christine ξαναήρθε και είχε σοκαριστεί.

Ακούγεται δραματική η κατάσταση.
Δεν ξέρω πώς μου βγήκε τέτοια αυτοπεποίθηση, αλλά τους πρότεινα να φιληθούμε οι τρεις μας – πράγμα που κάναμε για λίγο. Όμως δεν άρεσε στην Christine και έφυγε. Όταν πήγα την Jenny στο σπίτι, η μητέρα μου άνοιξε την πόρτα και τρομοκρατήθηκε. Δεν ήθελε να μπω μέσα με την κοπέλα. Φύγαμε και πήγαμε σε έναν από τους 18 ορόφους της πολυκατοικίας που έμενα. Μου έκανε στοματικό, μετά μου φόρεσε προφυλακτικό και με καβάλησε. Τελείωσα μέσα σε δέκα λεπτά και μετά άρχισα να πανικοβάλλομαι επειδή είχε σκιστεί το προφυλακτικό. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως. Δεν την άφησα έγκυο την πρώτη μου φορά.


VICE Video: Πόσο Εύκολο Είναι να Είσαι Τρανς Άτομο στη Λάρισα και τον Βόλο;

Δείτε ακόμη: Τα Μωρά που Ξαναγεννιούνται


Πιστεύεις ότι η εύκολη πρόσβαση στις τσόντες έχει αλλάξει τον τρόπο που κάνει σεξ ο κόσμος;
Ναι. Όταν ήμουν νέος, οι πίπες ήταν κάτι κατακριτέο. Το να χύσεις στο πρόσωπο κάποιου ήταν ταμπού. Αυτό έχει αλλάξει τελείως. Εργάζομαι στη βιομηχανία του σεξ εδώ και 16 χρόνια και οι τσόντες έχουν γίνει πολύ πιο extreme μέσα σε αυτό το διάστημα. Οι άντρες ηθοποιοί έχουν ατελείωτες στύσεις. Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν μπορεί να μείνει σκληρός παραπάνω από 45 λεπτά.

Παλιά έβλεπες και κανένα πεσμένο πουλί πού και πού. Σήμερα το μόνο που βλέπεις είναι ορθωμένα καυλιά που πετάγονται από το παντελόνι του άντρα. Και αυτές οι εναλλαγές από το κολπικό στο πρωκτικό σεξ… Πραγματικά δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Η γυναίκα πρέπει να χαλαρώσει και να ανοίξει – αλλιώς ο άντρας θα την πονέσει. Όταν το παρακολουθείς, πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσεις να αντιγράψεις.

Freddy Gong, 26

VICE: Πώς έχασες την παρθενιά σου;
Freddy Gong: Μεγάλωσα σε οικοτροφείο στην Αγγλία. Ένα βράδυ, μια κοπέλα από το σχολείο μου με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στον κοιτώνα των κοριτσιών. Εκεί έκανα σεξ για πρώτη φορά, μαζί της.

Πόσων χρόνων ήσουν;
Ήμουν 16. Δεν ξέρω πόσο ήταν αυτή. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι βογκούσε πολύ δυνατά. Τόσο δυνατά που μας έκαναν τσακωτούς.

Σας τιμώρησαν;
Όχι, ευτυχώς απλώς μας έκαναν παρατήρηση. Το βρήκα πολύ συναρπαστικό πάντως. Στο οικοτροφείο έκανα σεξ στην τραπεζαρία και τη βιβλιοθήκη – πάντα με διαφορετικές κοπέλες. Μόνο την πρώτη φορά με έπιασαν.

Samy Fox, δεν ήθελε να μας πει την ηλικία της

VICE: Μίλησέ μας για την πρώτη σου φορά.
Samy Fox: Ήμουν 16 και γούσταρα έναν τύπο από τη γειτονιά μου. Ένα απόγευμα οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι και κάναμε σεξ στο δωμάτιο του. Εκείνος ήταν από πάνω και δεν έγινε τίποτα το θεαματικό. Προτιμώ να λέω την ιστορία της δεύτερης φοράς μου.

Πες μας!
Δεν έπρεπε να μάθουν οι γονείς μας ότι κάναμε σεξ, κι έτσι το κάναμε στα κρυφά. Για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα μας καταλάβουν, τη δεύτερη φορά συμφωνήσαμε να βρεθούμε στο υπόγειο των γονιών μου. Εκεί υπήρχε μια ξύλινη πτυσσόμενη καρέκλα και όταν κατέβηκα κάτω, εκείνος καθόταν πάνω της ολόγυμνος. Όταν επιχείρησα να καθίσω πάνω του, η καρέκλα έσπασε και βρεθήκαμε και οι δύο γυμνοί στο κρύο πάτωμα του υπογείου. Μας έπιασε τέτοιο γέλιο που δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε.

VICE germany