Όταν ο στοματικός έρωτας γίνεται απόλαυση και τέχνη μαζί

Ρωτήσαμε 15 γυναίκες γιατί απολαμβάνουν να κάνουν στοματικό έρωτα και οι απαντήσεις ήταν αφοπλιστικές.

Παναγιώτης Μαρκεζίνης

Λένε πως το στοματικό σεξ είναι σαν το κάρμα. Ό,τι δίνεις, παίρνεις. Θα διαφωνήσουμε γιατί αυτό δε συμβαίνει απαραίτητα αλλά δεν μπορούμε να παραδεχτούμε πως έχει μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθούμε. Κι αν πάμε με τις πιθανότητες, τότε η παραπάνω ρήση έχει στον πυρήνα της μία μεγάλη αλήθεια.

Αλλά αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί αν ποτέ ο άνθρωπος που σου προσφέρει ευχαρίστηση και ηδονή μέσω του στοματικού, το ευχαριστιέται και ο ίδιος; Πριν απαντήσεις πως ο κάθε άνθρωπος ευχαριστιέται διαφορετικά πράγματα στο σεξ, θα σου ζητήσω να μην απαντήσεις με κλισέ τρόπο αλλά με αυτό που ερωτήθηκες ήδη. Ευχαριστιέται και η ίδια; Εμείς μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που το ευχαριστιούνται και το μάθαμε τον πιο απλό τρόπο. Τις ρωτήσαμε.

  1. “Εμένα μου αρέσει να μου κάνουν στοματικό έρωτα, συνεπώς θα ήταν κακό να μην μου αρέσει να κάνω”

2) “Με ανάβει, με κάνει να αισθάνομαι sexy. Μου αρέσει να κάνω έναν άντρα να φτιάχνεται για εμένα”

3) “Νιώθω ότι έχω τον έλεγχο αλλά κυρίως μου αρέσει να ικανοποιώ τον σύντροφο μου. Ο σύντροφος μου δουλεύει 65-70 ώρες την εβδομάδα και όταν γυρίζει κουρασμένος σπίτι μου αρέσει να τον ξεκουράζω με αυτόν τον τρόπο”

4) “Κάποιες φορές την εβδομάδα του κάνω στοματικό έρωτα. Είναι πολύ κουρασμένος για σεξ αλλά αυτή η “εκτόνωση” τον κάνει να κοιμάται πιο εύκολα”

5) “Μου αρέσει πολύ να ικανοποιώ τον άντρα! Μου αρέσει να τον ακούω να το απολαμβάνει! Μου αρέσει επίσης που έχω τον έλεγχο της απόλαυσης του και τελικά μου αρέσει να τελειώνει στο στόμα μου.”

6) “Νιώθω ότι με γεμίζει να έχω το πέος του παρτενέρ μου στο στόμα μου. Είτε είναι σε στύση, είτε όχι”

7)”Μου αρέσει πολύ να νιώθω ότι έρχεται σε στύση τη στιγμή που του κάνω στοματικό έρωτα”

8) “Μου αρέσει να ακούω ένα άνθρωπο να έρχεται σε οργασμό επειδή κάνω κάτι πολύ καλά!”

9) “Παλιότερα δεν μου άρεσε, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα την αξία του στοματικού έρωτα. Πλέον πολλές φορές προτιμώ τον στοματικό έρωτα από το κανονικό σεξ”

10) “Λατρεύω να τον έχω στο έλεος μου”

11) “Το σπέρμα έχει υπέροχη γεύση! Επίσης μου αρέσει να τον βλέπω όταν τελειώνει!”

12) “Έχω παρατηρήσει ότι οι άντρες στις περισσότερες στάσεις είναι σιωπηλοί, εκτός από το στοματικό και αυτό κάπως με φτιάχνει!”

13) “Δεν μου άρεσε καθόλου ούτε να κάνω ούτε να μου κάνουν στοματικό, ωστόσο ο τωρινός μου σύντροφος έχει εξαιρετικό πέος, είναι τόσο όμορφο που πραγματικά μου αρέσει να το έχω όλη την ώρα στο στόμα μου.”

14) “Στο κρεβάτι μου αρέσει να είμαι υποτακτική, συνεπώς το στοματικό είναι ένα από τα αγαπημένα μου σημεία”

15) “Παλιότερα το βαριόμουν. Μου έλεγαν ότι είναι διασκεδαστικό αλλά δεν το καταλάβαινα στην πράξη. Γι’ αυτό άρχισα τα πιο παιχνιδιάρικο όπως να δένω τον σύντροφο μου και πλέον το απολαμβάνω”

*Οι απαντήσεις προέρχονται από έρευνα του αμερικανικού Men’s Health

playboy