Ψ Cafe Bar: Ένα στέκι με…ψυχή στο Γoυδί!

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς και γνωστούς δρόμους στο Γουδί, στην Γεωργίου Παπανδρέου, βρίσκεται το Ψ cafe!

ψ_!3

Πρόκειται για ένα all day bar, που αγαπά τις γνήσιες ελληνικές γεύσεις και προσφέρει δεκάδες επιλογές σε καφέδες, ροφήματα και cocktails με βάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

ψ_10

ψ_!8
Το Ψ cafe αποτελεί ένα στέκι τόσο για τους κατοίκους του Ζωγράφου, όσο και για εκείνους που γεμίζουν τα τραπέζια του έχοντας την εκκίνησή τους σε άλλες περιοχές.

ψ_12

Ο χώρος του είναι μοντέρνος και άνετος! Το ξύλο και τα έντονα χρώματα κυριαρχούν στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού ενώ στον εξωτερικό χώρο του απολαμβάνει κανείς τις εκλεκτές γεύσεις σε μια υπέροχη γωνιά με ήλιο και υπέροχες μυρωδιές.

ψ_8 ψ_6

ψ_3 ψ_1

ψ_10 ψ_9 ψ_11 ψ_!4

ψ_9

ψ_11
Ο πλούσιος και άκρως ενημερωμένος κατάλογος του Ψ cafe, περιλαμβάνει τοστ, sandwich, σκεπαστή, παγωτά, γλυκά ενώ παράλληλα στο bar του μαγαζιού παρασκευάζονται από το πρωί ροφήματα που δροσίζουν και εντυπωσιάζουν.

ψ_2

ψ_4 ψ_5

ψ_17

Στο Ψ cafe, μπορεί κανείς να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα γλυκό ή αλμυρό πρωινό κάνοντας συνδυασμούς που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

ψ_!0 ψ_2

Τα pancakes δεν λείπουν από τον κατάλογο του Ψ και σερβίρονται με σιρόπια, με πραλίνα φουντουκιού ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιλογής σας.

ψ_16

Στο Ψ cafe, μπορείτε να συνδυάσετε γλυκές και αλμυρές γεύσεις για να ολοκληρώσετε ιδανικά το πρωινό σας ή και το γεύμα σας.

Επίσης, στο Ψ cafe, θα βρει κανείς και μια μακρά λίστα εμπνευσμένων coctails από τους έμπειρους bartender του μαγαζιού που δημιουργούν εκλεκτά ποτά με σπιτικό πουρέ φρούτων και χειροποίητα σιρόπια που εντυπωσιάζουν.

ψ_1

Μην χάσεις την ευκαιρία να το επισκεφτείς!

 

Διεύθυνση:  Γεωργίου Παπανδρέου 53, Ζωγράφου

Τηλέφωνο: 210-7776800

Facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%A8-cafe/1655005228083416?fref=ts

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ