«Χώρισα με την γυναίκα μου λίγο πριν το γάμο!» – Η αποκάλυψη του Γιαννιά για την άγνωστη κρίση με την σύζυγό του!

Από τον Γιώργο Μιχαλόπουλο

Λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο παντρεμένος με τη γυναίκα της ζωής του Ελευθερία Παντελιδάκη, ο αγαπημένος τραγουδιστής περιγράφει στο Youweekly.gr τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου, εκφράζει την επιθυμία να αποκτήσουν πολλά παιδιά, ενώ αποκαλύπτει και το άγνωστο μέχρι σήμερα σκοτεινό κομμάτι στην σχέση με τον πατέρα του…

Ο Γιώργος Γιαννιάς ανήκει στην κατηγορία εκείνων των καλλιτεχνών που “μιλούν” μόνο με τη δουλειά τους περισσότερο από στάση ζωής και όχι από σνομπισμό απέναντι σε ένα σύστημα του οποίου, όπως παραδέχεται, και ο ίδιος δεν γνωρίζει τους κανόνες. Τον συνάντησα λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του στην Παραλιακή και μιλώντας πάντα στον “Ενικό”, όπως τιτλοφορείται το καινούριο του τραγούδι, μου εξήγησε πως η ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς του τον καθόρισε ως άνθρωπο αλλά και ως καλλιτέχνη.

Γιατί δε φωτογραφήθηκες μαζί με την Ελευθερία; Είθισται στον καλλιτεχνικό χώρο να φωτογραφίζονται μαζί τα ζευγάρια…
Εγώ δεν κυνηγάω αυτού του είδους τη δημοσιότητα και δεν ξέρω να λειτουργήσω μέσα σε ένα τέτοιο σύστημα. Από την άλλη δεν θέλω κιόλας. Κάτι τέτοιο με αγχώνει. Δεν σου λέω ότι δεν θα το κάνω ποτέ αλλά είμαι αρνητικός στην έκθεση της οικογενειακής μου ζωής.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά το γάμο σας χαλαρώσατε και οι δύο απέναντι στα φωτογραφικά “κλικ”…
Δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ με τους φωτογράφους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους παίρναμε τηλέφωνο και τους λέγαμε: “Εδώ είμαστε, ελάτε να μας φωτογραφίσετε…”!

Το γεγονός ότι καθυστέρησε ο γάμος σας 13 ολόκληρα χρόνια ήταν για καλό; Σου πέρασε από το μυαλό η σκέψη μετά το γάμο ότι θα μπορούσατε να παντρευτείτε νωρίτερα;
Όχι, αλλά θα παντρευόμουν άλλη μία φορά την ίδια γυναίκα! Δεν έτυχε μέσα σε αυτά τα χρόνια να παντρευτούμε για διάφορους λόγους. Ίσως πέρυσι να ήταν η σωστή στιγμή. Πέρασα, όμως, τόσο καλά που θα το ξανάκανα άλλη μία φορά τον Αύγουστο!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ