Χριστίνα Ψάλτη: Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της!

Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της η Χριστίνα Ψάλτη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στην ζωή της και σε αυτό το πλαίσιο έκρινε πως ήρθε η στιγμή να μοιραστεί ξανά την καθημερινότητά της με έναν άντρα που αγαπάει!

Ο σύντροφός της, Αντώνης Καρδάνης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης είναι συνοδοιπόρος της εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στο εξής οι δυο τους θα μοιράζονται κάθε στιγμής της καθημερινότητάς τους αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας!

Χριστίνα Ψάλτη: Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Χριστίνα Ψάλτη: Αγκαλιά με το νέο της σύντροφο δυο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη…

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη η Χριστίνα Ψάλτη ποζάρει αγκαλιά με το νέο της σύντροφο! Δείτε το πρόσωπό του!

Έχει γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή της…

Σύμφωνα με τη RealLife και τη Νίκη Κώτσου, η Χριστίνα Ψάλτη είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με τον Αντώνη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Η Χριστίνα Ψάλτη γνωρίστηκε με τον Αντώνη σε κοινή παρέα και από τότε είναι αχώριστοι. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη κοινή τους φωτογραφία και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Ψάλτη ήταν ζευγάρι με τον αξέχαστο Στάθη Ψάλτη πάνω από 22 χρόνια, ενώ τα 11 από αυτά οι δυο τους ήταν παντρεμένοι. Η ίδια έμεινε δίπλα στον αγαπημένο κωμικό μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωής του.

Η Χριστίνα Ψάλτη σπάει τη σιωπή της! Τι είπε για τη νέα της σχέση; (Βίντεο)

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της Μετά τα Μεσάνυχτα ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Ψάλτη η οποία έσπασε τη σιωπή της μετά από πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, ενάμιση περίπου χρόνο μετά τον θάνατο του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη, η ίδια όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, δεν μάσησε τα λόγια της και αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει.

«Ξέρω ότι και στην προσωπική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση; Είσαι σε μια σχέση;» ρώτησε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη τη Χριστίνα Ψάλτη, η οποία απάντησε: «Είμαι καλά. Όταν έχεις την οικογένειά σου, τη δουλειά σου, τους φίλους σου είσαι καλά. Είτε είσαι σε σχέση είτε δεν είσαι, είσαι καλά όταν έχεις όλα αυτά». Δείτε το σχετικό βίντεο: