ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ


 

 

 

ΥΛΙΚΑ

 

1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΠΑΛΑ200 ΓΡ.

 

ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

 

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΕΛΙΝΟ

 

200 ΓΡ.ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ

 

5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

 

1 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 

3 ΚΑΡΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ

 

5 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗ

 

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ

 

1 ΠΟΤΥΡΙ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ

 

ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ
 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 16 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

 

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΑΣΑΡΟΥΜΕ.

 

ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ…ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΦΩΤΙΑ.

 

ΤΕΛΟΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ.. ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ….

 

 

Executive Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης

 

site: http://kostasmouzakis.blogspot.gr

 

Αthensgo magazino oδηγός για την πόλη και την διασκέδαση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ