Χειροπέδες σε γνωστό DJ της Showbiz

Χειροπέδες σε 25χρονο στη Ρόδο που μετέφερε πέντε κιλά χασίς για να πάρει 500 ευρώ

Γνωστός dj, που είναι στα… μέσα και τα έξω της ελληνικής showbiz, είναι ο νεαρός που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες να μεταφέρει στη Ρόδο πέντε κιλά χασίς!

Ο 25χρονος Αλβανός μουσικός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ότι δέχθηκε να κάνει το «βαποράκι» για να πληρωθεί 500 ευρώ.

Ωστόσο, μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο 18χρονος Ελληνας συγκατηγορούμενός του αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο νεαρός dj, που έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με δημοφιλείς τραγουδιστές στην Αθήνα και έχει διακριθεί σε μουσικούς διαγωνισμούς, συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο μαζί με τον 18χρονο.

Σε βάρος τού πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σε βάρος του δεύτερου για απλή συνέργεια στην πράξη αυτή. Ο 25χρονος dj υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα από τότε που ήταν τεσσάρων χρόνων και ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Η αγάπη του για τη μουσική, όμως, τον ώθησε να φοιτήσει σε σχολή στην Αθήνα με δανεικά από τους συγγενείς του.

Σε κλαμπ

Ταυτόχρονα, εργαζόταν ως dj σε διάφορα κλαμπ της Αθήνας με αμοιβή από 50 έως 150 ευρώ. Αναφορικά με τα ναρκωτικά, είπε ότι του τα έδωσε στην Αθήνα μερικές ημέρες πριν από τη σύλληψή του ένας συμπατριώτης του, ο οποίος γνώριζε ότι χρωστούσε ακόμα 3.000 ευρώ στους συγγενείς του.

Ο συγκεκριμένος Αλβανός φέρεται ότι είπε στον 25χρονο να μεταφέρει στη Ρόδο μια τσάντα με 5.391 γραμμάρια χασίς και να την παραδώσει σε έναν άγνωστο που θα συναντούσε στο νησί, από τον οποίο θα πληρωνόταν 500 ευρώ. Πάντως, ο dj είπε ότι ο 18χρονος δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη στην υπόθεση και το ίδιο υποστήριξε και ο νεαρός Ελληνας, δηλώνοντας ότι πράγματι ταξίδεψαν μαζί και έμειναν στην ίδια καμπίνα με τον 25χρονο, όμως ουδεμία ανάμειξη είχε στη μεταφορά των ναρκωτικών.

espressonews

Αφήστε το σχόλιό σας