Χαμός στην Πάτρα: Πρώην βουλευτής, πρώην δήμαρχος και γνωστός γιατρός εθισμένοι στο σ3ξ!

Δεν αφήνουν θηλυκό για θηλυκό!

Και ποιος δεν γνωρίζει για τον Αχαιό πρώην βουλευτή ο οποίος …όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ασχολείται με τις γυναίκες ενώ έχει συνεχώς κατά νου το πώς θα «αυξήσει» τον αριθμό των γυναικών που έχει κατακτήσει.

Και δεν είναι ο μόνος! Σύμφωνα με πληροφορίες λατρεία στο γυναικείο φύλλο και με πολλές κατακτήσεις είναι και πρώην δήμαρχος που σήμερα είναι… άνω των 50!

Ή τον 40χρονο γιατρό ο οποίος δεν κρύβει τη μανία του για σεξουαλικές συνευρέσεις και προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο ακόμη και από την δουλειά του για να έχει ερωτική επαφή.

Πρόκειται για γνωστό επιστήμονα που ασχολείται και με τα κοινά και στο παρελθόν είχε αναδειχθεί… το «μεγαλύτερο καμάκι» του Νοσοκομείου!

Αλλά και τον ιδιοκτήτη καταστήματος σε κεντρική οδό της Πάτρας (διπλής κατεύθυνσης) ο οποίος έχει καταγραφεί ως ένας από τους πλέον «βιτσιόζους» στο σεξ και με ερωτικές παρτενέρ που σε αριθμό ξεπερνούν τα όρια ..της λογικής για ορισμένους.

Λένε δε γι αυτόν πως συχνάζει και στα Βραχνέϊκα, σε κατάστημα εστίασης όπου και στο παρελθόν είχαν διοργανωθεί… ερωτικές συνευρέσεις swingers.

Και αυτά είναι λίγα από τα παραδείγματα! Δημοσιογράφος της Πάτρας ισχυρίζεται πως στο παρελθόν είχε κάνει… 140 one night stand σε έναν χρόνο! Έχοντας σπάσει κάθε «τοπικό ρεκόρ»!