Χαλκιδική: Σοκαριστική η εικόνα έξω από το ξενοδοχείο που έχασαν τη ζωή τους 2 τουρίστες! (video)

Πατέρας και γιος, ρωσικής καταγωγής, καταπλακώθηκαν από δέντρο στον περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου, στην περιοχής της Νέας Ποτίδαιας.

Στους έξι έφτασε ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική. Μεταξύ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της θεομηνίας, ήταν κι ένας πατέρας με το ανήλικο παιδί του. Χαλκιδική: 5.000 κεραυνοί σκόρπισαν τον θάνατο!

Πατέρας και γιος, ρωσικής καταγωγής, καταπλακώθηκαν από δέντρο στον περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου, στην περιοχής της Νέας Ποτίδαιας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr από την στιγμή της κακοκαιρίας στο ξενοδοχείο!

 

Σοκαριστική μαρτυρία στη Χαλκιδική: H στιγμή που μητέρα και γιος χάνουν τη ζωή τους…

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός άνδρα που βρισκόταν στην ίδια ταβέρνα στη Χαλκιδική την ώρα της τραγωδίας. Όπως είπε, όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβαν να σώσουν την άτυχη γυναίκα. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την καταστροφή που συγκλονίζει!

«Δεν καταλάβαμε τίποτα. Είχε 100 άτομα μέσα. Τίποτα δεν καταλάβαμε. Τρέξαμε, βγάλαμε όσους μπορούσαμε, καμιά 10αρια τραυματίες. Τη γυναίκα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε», είπε εμφανώς σοκαρισμένος ο άνδρας.

Η 54χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε από το στέγαστρο που κατέρρευσε από τον δυνατό αέρα.

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η μαρτυρία του για το θάνατο του παιδιού, του 8χρονου γιου της γυναίκας από τη Ρουμανία. «Το παιδάκι ήταν εδώ έξω. Δεν ήταν τραυματισμένο. Σταμάτησε να αναπνέει. Το πήρε η γυναίκα μου, το πήγε στο ΕΣΥ και εκεί κατέληξε».

Περιγράφοντας τη σφοδρότητα των φαινομένων, ο ίδιος μάρτυρας είπε πως «σήκωσε κιόσκια από άλλα καταστήματα και τα έφερε εδώ».