Χάρος εναντίον Σαλταφερίδου: «Έκανε κακό στην ομάδα της!» – Η αποκάλυψη για τις πληροφορίες στον Αγόρου

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος συνεχίζει την κόντρα του με την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρισκόταν ξαπλωμένος στην καλύβα την ώρα που τα κορίτσια την συγύριζαν, όταν η κουβέντα άναψε στην καλύβα των Διασήμων του Survivor. «Ξέρω τι είχες πει, θυμάμαι τι είχαμε πει και πριν μπούμε στο παιχνίδι, ότι θα πεις στο Νικόλα αυτά που έχεις εσύ, τα στοιχεία από την οικογένεια του, που είχες πάει και είχες βρει τους δικούς του. Δεν είναι κακό, απλά άλλαξες το παιχνίδι. Και εις βάρος μας. Από τότε άλλαξε η συμπεριφορά του Νικόλα. Κατάλαβες; Από αυτά που είχατε πει», σχολίαζε ο Σώζων ο οποίος την κατηγόρησε ότι μίλησαν κρυφά και οι πληροφορίες που του μετέφερε ήταν εις βάρος της ομάδας της.

«Μα έχουν πάει πολλά παιδιά από την άλλη μεριά. Γιατί να το άλλαξα εγώ;» αναρωτήθηκε η Εύη Σαλταφερίδου.«Γιατί εσένα είχες πει ότι θα ακούσει γιατί είχες τον τρόπο. Επειδή θα μίλαγες εκ μέρους των δικών του ανθρώπων, θα του άλλαζες τη συμπεριφορά», συνέχισε ο Σώζων.«Ρε του είπα να προσέχεις, μην αγχώνεσαι ότι είναι όλοι καλά», εξήγησε εκείνη, αλλά ο Σώζων είχε μάλλον διαφορετική διάθεση, αφήνοντας την άναυδη με την παρατήρηση του:«Δεν σου έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο Εύη, σε παρακαλώ μη μου μιλάς έτσι. Δεν σου έχω πει «ρε». Δεν σου έχω μιλήσει έτσι».

Λίγο αργότερα ο Σώζων θα έλεγε στην κάμερα του Survivor:«Το ότι υπάρχει μέσα στην ομάδα ένας άνθρωπος που άθελα του έχει κάνει κακό στην ομάδα του και έχει ευνοήσει την άλλη ομάδα, σίγουρα έπρεπε να το μάθει και η υπόλοιπη ομάδα. Όσο κι αν νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι προσωπικό, είναι πρόβλημα της ομάδας γιατί η Έυη για να κάνει την καλή σε κάποιον, έκανε κακό στην ομάδα της.» Η επίθεση του ξέφυγε από τα όρια της συμβίωσης και πέρασε και σε προσωπικό επίπεδο…

zappit