Χάντερ: «Κανένας δεν το βάζει κάτω»

Ο Οθέλο Χάντερ μίλησε για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον τέταρτο τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά εκείνου και της συζύγου του στους πρόσφυγες.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Basket League και προετοιμάζεται πλέον για το τέταρτο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι μετά από ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη κατάφεραν να κάνουν στο τέλος την ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη. Αμέσως μετά το τέλος του ματς ο Οθέλο Χάντερ που πέρα από τους επτά πόντους του πήρε δύο κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι για να φτάνουν στο 3-1. “Όλα είναι πιθανά.
Παίζουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Κανένας δεν το βάζει κάτω. Σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού όλα μπορούν να αλλάξουν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δούμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη” ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.
Στη συνέχεια του ζητήθηκε να αναφερθεί στην προσφορά 22.000 μπουκαλιών νερού στους πρόσφυγες που έκαναν εκείνος και η σύζυγος του με τον Χάντερ να τονίζει: “Είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε μπάσκετ και έχουμε κάποια χρήματα. Εγώ και η γυναίκα είχαμε την οικονομική δυνατότητα να πάρουμε αυτά τα μπουκάλια. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια και αισθανθήκαμε ότι όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτούς. Αυτό ήταν που θέλαμε…

redplanet