ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ – ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

(Νεότερη ενημέρωση)

 

Εχουν απεγκλωβιστεί πέντε άτομα από το Αthenaeum Palace, οι δύο με τη χρήση εξωτερικής σκάλας
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο Αthenaeum Palace που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Ήταν τόσο πυκνοί οι καπνοί που έφτασαν έως τον έκτο και τον έβδομο όροφο. Ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο, έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από σχεδόν μια ώρα.

1

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από μια μικρή κουζίνα του ξενοδοχείου στον πρώτο όροφο αλλά οι πυκνοί καπνοί έφτασαν έως τον έκτο και τον έβδομο όροφο, προκαλώντας την αίσθηση πως από εκεί είχε ξεκινήσει η πυρκαγιά. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έξι ανθρώπους, δυο από το κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου κι άλλους τρεις με κλιμακοφόρο.
Κάποιοι από τους ενοίκους του ξενοδοχείου κατέβηκαν στο δρόμο με τις πυτζάμες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει εστία που να επεκτείνεται και το κυριότερο πρόβλημα εστιάζεται στην ρύπανση από τους καπνούς.

Από τη φωτιά μια γυναίκα έχει εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι εικόνες από τη μεταφορά της, είναι συγκλονιστικές.