Φρόσω Κυριακού: Τι κατέθεσε για το τροχαίο με τον Παντελίδη. Πώς αντέδρασε για τις φώτο-ντοκουμέντο

Τι κατέθεσε για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη η Φρόσω Κυριακού;

Την περίοδο των ημερών του Πάσχα έδωσε ξανά κατάθεση η Φρόσω Κυριακού, η νεαρή που επέβαινε στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, το μοιραίο πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

«Δεν ήμουν εγώ στη θέση του οδηγού» φέρεται να τόνισε η 21χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σχετικά με την αντίδραση της, μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών- ντοκουμέντο (οι οποίες έδειχναν τον τραγουδιστή μαζί με τα κορίτσια σε χώρο όπου έπαιζαν χαρτιά λίγο πριν το τροχαίο), η πλευρά της Φρόσως φέρεται να υποστήριξε πως: «Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι, αφού είναι γνωστό ότι εκείνο το βράδυ η Φρόσω ήταν μαζί με τον Παντελή. Δεν το αρνήθηκε ποτέ».

Δείτε τη φωτογραφία από τη Φρόσω Κυριακού:

Αυτές οι πληροφορίες είναι ένα μικρό κομμάτι της εκτενούς δικογραφίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πλευρές και των δύο κοριτσιών λένε ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν ανατρέπουν τίποτα, αφού και οι δύο κοπέλες δεν αρνήθηκαν ότι εκείνο το βράδυ βρίσκονταν μαζί με τον τραγουδιστή.

Από την άλλη πλευρά, αυτή της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αναμένεται η αποκάλυψη της αλήθειας, ώστε να εξακριβωθεί αν τα κορίτσια γνώριζαν σε τι κατάσταση βρισκόταν ο τραγουδιστής, αν ήταν σε θέση να οδηγήσει και αν τελικά το παιδί τους οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

Αυτές οι πληροφορίες είναι ένα μικρό κομμάτι της εκτενούς δικογραφίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πλευρές και των δύο κοριτσιών λένε ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν ανατρέπουν τίποτα, αφού και οι δύο κοπέλες δεν αρνήθηκαν ότι εκείνο το βράδυ βρίσκονταν μαζί με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Από την άλλη πλευρά, αυτή της οικογένειας του Παντελή, αναμένεται η αποκάλυψη της αλήθειας, ώστε να εξακριβωθεί αν τα κορίτσια γνώριζαν σε τι κατάσταση βρισκόταν ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, αν ήταν σε θέση να οδηγήσει και αν τελικά το παιδί τους οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

fimes