Φρίκη! Βίασαν 25χρονη προκαλώντας της αιμορραγία και πανηγύριζαν! (Video)

Κτηνωδία!

Δυο νεαροί 25 και 26 χρονών βίασαν μια 25χρονη σε ένα κλαμπ προκαλώντας της αιμορραγία και στην συνέχεια γελούσαν και πανηγύριζαν για την πράξη τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για δυο Ιταλούς φοιτητές, τους Φερντινάντο Ορλάντο, 25 ετών και τον Λορέντζο Κοντσάντζο, 26 ετών, οι οποίοι κάνουν μεταπτυχιακό.

Ο Ορλάντο κάνει μεταπτυχιακό στο διεθνές δίκαιο και ο Κοστάντζο στον τομέα των επιχειρήσεων και της διοίκησης.

Οι δυο νεαροί σε έξοδό τους σε κλάμπ του Λονδίνου, βίασαν μια 25χρονη κοπέλα στην παράπλευρη αίθουσα του μαγαζιού κοντά στις τουαλέτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γιατρούς, από τον βιασμό η κοπέλα έπαθε αιμορραγία και χρειάστηκε αρκετές φιάλες αίμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για βιασμος αιμορραγια

Και οι δυο καταδικάστηκαν, αφού ο εισαγγελέας με τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή του κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για βιασμό.

Όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της δίκης, η κοπέλα ήταν τόσο μεθυσμένη που σχεδόν είχε χάσει την επαφή της με το περιβάλλον.

Οι δυο φοιτητές είναι αρκετά πλούσιοι και οι δικηγόροι τους ισχυρίστηκαν πως τα στοιχεία δεν είναι σωστά και δεν υπήρξε βιασμός, αλλά οι δικαστές δεν πείστηκαν.

Ωστόσο, η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού τους κατέγραψε να γελάνε, να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν επειδή βίασαν την κοπέλα!