Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο Τραμπ-Μελάνια -Δεν γιόρτασαν επέτειο γάμου, πάει μόνος στο Νταβός

Ότι υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια είναι γνωστό.

Άλλωστε κι ο συγγραφέας του “Fire and Fury”, Μάικλ Γουλφ επιβεβαίωσε ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι το πρώτο από την εποχή του Tζ.Φ.Κένεντι και της Τζάκι που κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες.

Η ακριβής φύση της σχέσης τους αποτελεί αίνιγμα ακόμη και για το στενότερους συνεργάτες του Ρεπουμπλικανού προέδρου, αφού η Μελάνια κι ο Ντόναλντ κάνουν πολλές φορές μέρες να ιδωθούν.

Η Πρώτη Κυρία εκπλήρωνε μέχρι τώρα -έστω και απρόθυμα, όπως λένε οι κακές γλώσσες- τα καθήκοντα που απορρέουν από το ρόλο της εμφανιζόμενη στο πλευρό του όποτε ήταν αναγκαίο. Κι αυτός ήταν ο λόγος που προκάλεσε νέο σούσουρο ειδικά από μέρους των σκανδαλοθηρικών εντύπων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η απόφασή της Μελάνια να ακυρώσει τη Δευτέρα -ανήμερα μάλιστα της 13ης επετείου του γάμου τους- το ταξίδι με τον άνδρα της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ούτε η Μελάνια ούτε ο Τραμπ είπαν κάτι για την επέτειό τους, σε αντίθεση με τα ζεύγη Ομπάμα και Μπους

«Άλλα προεδρικά ζεύγη χρησιμοποιούσαν τις επετείους τους ως ευκαιρίες για να επιτρέψουν στους πολίτες να ρίξουν μια σπάνια ματιά στην ιδιωτική τους ζωή. Αλλά και στην προκειμένη περίπτωση οι Τραμπ έσπασαν την παράδοση», σχολίασε το περιοδικό “People”.

Λίγες μέρες νωρίτερα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία του άνδρα της η Μελάνια ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή της 20ης Ιανουαρίου 2017. Μια φωτογραφία, όμως, που δείχνει την πρώτη κυρία στο πλευρό ενός πεζοναύτη, ενώ από το κάδρο απουσιάζει παντελώς ο Τραμπ. Στη λεζάντα σημείωσε: «Ήταν μια χρονιά θαυμάσιων στιγμών».

iefimerida

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ