Υπόθεση Σεμέδο: Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης – Δεν είναι η κόρη μου στο ροζ βίντεο!

Με μια δήλωσή της μέσω του δικηγόρου της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον Ρούμπεν Σεμέδο κι έναν Νιγηριανό μάνατζερ, «σπάει» τη σιωπή της και ξεσπά για τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες στα social media. Και φυσικά για ένα ροζ βίντεο που κυκλοφορεί.


Η μητέρα του 17χρονου κοριτσιού κατηγορεί την πλευρά τόσο του Ρούμπεν Σεμέδο όσο και του δεύτερου κατηγορούμενου πως διοχετεύουν στα social media φωτογραφίες της κόρης της.

«Ακούσαμε, εκτός από το ότι η κόρη μου είναι δήθεν «επαγγελματίας πόρνη», ότι η οικογένειά της που είναι πολύτεκνη, την εξώθησε σε συγκεκριμένες πρακτικές και εκβιασμό των κατηγορούμενων», σημειώνει η μητέρα της 17χρονης και στη συνέχεια αναφέρεται στο βίντεο που «κυκλοφορεί» και αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες.
«Κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο δήθεν εμφανίζεται η κόρη μου να συμμετέχει σε σεξουαλική δραστηριότητα στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου ποδοσφαιριστή, πριν πάνε στο σπίτι του. Αναγκάστηκα να δω το συγκεκριμένο βίντεο και θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά πως η κόρη μου δεν εμφανίζεται σε αυτό», λέει η μητέρα της 17χρονης. «Πώς είναι δυνατόν να ξεφτιλίζετε έτσι και να περιφέρετε στα social media και στα ΜΜΕ την έστω συναινετική σεξουαλική ζωή 2 αγνώστων κοριτσιών;», αναφέρει.

Αρνείται τα όσα ακούγονται πως η κόρη της έστειλε μήνυμα σε οποιονδήποτε από τους δυο κατηγορούμενους και πως εκείνη που επικοινώνησε ήταν η φίλη της.

«Υπάρχουν μηνύματα της κόρης μου προς φίλες της, καθώς και συνομιλία με τον σύντροφό της από το σπίτι του κατηγορούμενου, όπου ζητάει βοήθεια και να έρθει κάποιος να την πάρει, γιατί έχει βιαστεί. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στο κινητό της κόρης μου που έχει κρατηθεί από την αστυνομία», τονίζει η μητέρα του 17χρονου κοριτσιού.

Και καταλήγει: «Ας ευχηθούμε όλοι πως την επόμενη φορά που μια ανήλικη μεθυσμένη βρεθεί ημιλιπόθυμη σε σπίτι ενηλίκων, θα βρεθεί κάποιος που θα φωνάξει ένα ταξί να τη γυρίσει στο σπίτι της».

 

makeleio