Υπάρχουν 6 διαφορετικοί τρόποι να κάνετε πρωκτικό σεξ – Εικόνες

Πολλές γυναίκες, ακόμη και σήμερα, κοκκινίζουν απλώς και μόνο στην αναφορά του πρωκτικού σεξ, ωστόσο το είδος αυτό του σεξ θα έπρεπε να πάψει πλέον να αποτελεί ταμπού. Κατά κοινή ομολογία από όσους το έχουν δοκιμάσει, μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό και να το ευχαριστηθούν και οι δύο.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, διότι πρόκειται να συμβουλευτούμε τους ειδικούς του είδους για να το απενοχοποιήσουμε και εν τέλει να πάρουμε οδηγίες για τον ακριβή τρόπο που θα το απολαύσουμε!

Όπως ακριβώς, λοιπόν, όταν πρόκειται για αγορά ακίνητης ιδιοκτησίας, οι μεσίτες μιλούν κυρίως για την τοποθεσία του ακινήτου, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση εμείς θα τονίσουμε τη στάση! Και σαφώς δεν θα ξεχάσετε ποτέ το λιπαντικό – Όχι μόνο την πρώτη φορά σας θα κάνει απολαυστική, αλλά και κάθε επόμενη φορά.

Κι αν από όλες μας έχει περάσει από το μυαλό να το δοκιμάσουμε ή ακόμα καλύτερα να το χαρούμε κιόλας, σας παραθέτουμε 6 στάσεις οι οποίες ενδείκνυνται τόσο για τις αρχάριες, όσο και για εκείνες που η πρώτη εμπειρία τους δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις:

Cowgirl (ή Cowboy)

image

Στην παραδοσιακή της εκδοχή η στάση αναφέρεται στον παρτενέρ ξαπλωμένο και εσάς από πάνω. Στην περίπτωση αυτή η διείσδυση είναι πλήρως ελεγχόμενη από εσάς καθώς μπορείτε να κινηθείτε κατά βούληση πάνω του.

Σιγουρευτείτε βεβαίως πως ο σύντροφός σας δεν θα λάβει πρωτοβουλίες επί της κινήσεως και ότι θα σας αφήσει το ελεύθερο να προχωρήσετε όταν και όσο αισθάνεστε έτοιμη.

Σύμφωνα με τη Nikki Ransom (Certified Master Sex Expert and Educator, Sex Coach and «So Tight» Sensual Fitness Personal Trainer) η συγκεκριμένη στάση είναι ιδανική για την πρώτη φορά, δεδομένου του ελέγχου που έχει η γυναίκα στη διείσδυση. Η ίδια αναφέρει: «Η στάση παρέχει τον απόλυτο έλεγχο στην παρτενέρ αναφορικά με την κίνηση και το βάθος που θα εισέλθει. Να θυμάστε πως πρέπει να είστε χαλαρές.

Άλλωστε αυτό είναι που θα σας οδηγήσει εν τέλει να έρθετε σε οργασμό.»

Doggy Style

image

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στάση την έχουμε στο μυαλό μας ως την πιο κοινή για το πρωκτικό σεξ. Και όχι άδικα καθώς όντως παρέχει επίσης ελεγχόμενη διείσδυση αλλά αυξάνει την ευχαρίστηση της γυναίκας.

Οι Patricia Johnson και Mark Michaels (co-authors of Designer Relationships, Partners in Passion, Great Sex Made Simple, Tantra for Erotic Empowerment and The Essence of Tantric Sexuality) συστήνουντη στάση στα τέσσερα για εκείνους που δοκιμάζουν πρώτη φορά ή που είχαν μία κακή εμπειρία στο παρελθόν. Το ζευγάρι αναφέρει πως «Το πρωκτικό σεξ δεν πρέπει ποτέ να καταστεί επώδυνο. Χρησιμοποιείστε άφθονο λιπαντικό αργές και ήρεμες κινήσεις.» Ο Ransom τονίσει ότι «ο σύντροφος θα πρέπει να εστιάσει επίσης στο σημείο της κλειτορίδας ώστε να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.»

Face to face

image

Η στάση αυτή προσφέρει πάνω από όλα μία παραπάνω οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της διείσδυσης είναι εκείνα που οδηγούν τους δύο συντρόφους να χαλαρώσουν και να δεθούν ακόμη περισσότερο στην πράξη. Φυσικά ας μην ξεχνάμε πως από τη στιγμή που η παρτενέρ βρίσκεται από πάνω τότε έχει τον έλεγχο αλλά και πως με τον τρόπο αυτό άλλα διεγερτικά σημεία τους σώματος της βρίσκονται στην ευχέρεια του συντρόφου προς εκμετάλλευση, όπως η κλειτορίδα και το στήθος!

Οι Johnson και Michaels αγαπούν τη στάση πρόσωπο-με-πρόσωπο λόγω της οπτικής επαφής που χαρίζει στο ζευγάρι αλλά και της ανάσας που χτίζει μια παραπάνω «επαφή» ανάμεσά τους.

Ιεραποστολική (με συστροφή)

image

Όταν έχουμε να κάνουμε με το πρωκτικό η παλιά καλή πεπατημένη του ιεραποστολικού δεν μπορεί ποτέ να αποβεί λανθασμένη. Με μία μικρή λεπτομέρεια φυσικά που κάνει τη διαφορά, αλλά και την πρόσβαση πιο εύκολη: ακουμπήστε τα πόδια σας στους ώμους του συντρόφου σας και χαλαρώστε!

Σύμφωνα με το ζευγάρι Johnson και Michaels δεν είναι απαραίτητο κάθε ζευγάρι να έχει την ευλυγισία και την ευχέρεια να νιώσει άνετα με αυτή τη στάση. Για εκείνους όμως που τα καταφέρνουν και αναζητούν κάτι καινούριο αξίζει να το δοκιμάσουν αφού η θέση των ποδιών της γυναίκας μπορούν να της δώσουν το δέοντα έλεγχο αναλόγως με τις αντοχές και τις προτιμήσεις της.

Λέγοντας «Μπρούμυτα»

image

Εδώ η πράξη μπορεί να γίνει πλέον ευχάριστη με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού κάτω από την κοιλιά της συντρόφου, όπου θα δώσει την απαραίτητο «σήκωμα» των γλουτών ώστε ο παρτενέρ να μπορέσει εισέλθει με μεγαλύτερη ευκολία στο σωστό σημείο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάλλιστα ερωτικά βοηθήματα ώστε να διεγείρετε την κλειτορίδα.

Η Dr. Jess (The New Sex Bible) τονίζει: «Ακριβώς επειδή η στάση αυτή είναι από τις αγαπημένες των γυναικών και μπορούν να κάνουν χρήση και άλλων διεγερτικών σημείων, με ερωτικά βοηθήματα και άλλα, είναι ιδανική για όσες κάνουν το πρώτο βήμα για το πρωκτικό σεξ.»

Κουτάλι (επίσης με μία συστροφή)

boro