Υπάρχουν 2 είδη στοματικού σεξ: Μόνο οι έμπειροι τα γνωρίζουν

Το στοματικό σεξ αν και συνεχίζει να είναι ένα θέμα ταμπού για το οποίο πολλές γυναίκες ντρέπονται να μιλήσουν είναι αναμφισβήτητα μια τεχνική που μια μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού ακολουθεί στο σεξ.Το στοματικό σεξ όπως κια κάθε άλλου είδους σεξ περιλαμβάνει μια πληθώρα ερωτικών τεχνικών που η γυναίκα μπορεί να αξιοποιήσει για την απόλαυση του συντρόφου της και τη δική της. Παρακάτω θα δούμε μια νέα τεχνική που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής αλλά θα αναλύσουμε και τους κινδύνους που προέρχονται από το στοματικό σεξ και βέβαια, πώς μπορείτε να προφυλαχθείτε.

Το κλασσικό στοματικό σεξ περιλαμβάνει την  κίνηση και των δυο χεριών της γυναίκας το ένα να κρατά το πέος με μια χαλαρή γροθιά και το άλλο να γλιστρά κατά μήκος ερεθίζοντας στο τέλος τις νευρικές απολήξεις της βαλάνου.

Το νέο είδος στοματικού σεξ, το περιστροφικό ή στριφογυριστό όπως το αποκαλούν έρχεται να προσθέσει ένταση στο κλασσικό είδος. Ο συνδυασμός αποφασιστικών κινήσεων με τα δάχτυλα και απαλών με τη γλώσσα δίνει υπέροχη αίσθηση τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Η διαφορά της τεχνικής βρίσκεται στο τέλος της κίνησης. Όταν η γυναίκα φτάνει στη βάλανο, φροντίζει να κάνει περιστροφικές κινήσεις με τα δάχτυλά της και ταυτόχρονα ερεθίζει πολύ απαλά μόνο το χείλος της βαλάνου. Παράλληλα χτυπά ελαφρά το χαλινό. Όσα ζευγάρια το δοκίμασαν μιλούν για μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Στοματικό σεξ από άνδρα σε γυναίκα

Οι γυναίκες απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά και φυσικά και το στοματικό σεξ από έναν άνδρα. Οι άνδρες που πολλές φορές βαριούνται τα προκαταρκτικά και βιάζονται για τη διείσδυση δε φαντάζονται πόσο πιο ερωτικό μπορεί να γίνει το παιχνίδι προσφέροντας την ηδονή στη γυναίκα τους και βλέποντας το πόσο εκείνη χαίρεται το σεξ μαζί του…

Υπάρχουν πολλές τεχνικές για το στοματικό σεξ στη γυναίκα, που ελάχιστοι γνωρίζουν μιας και το στοματικό σεξ είναι ακόμα για πολλά ζευγάρια ένα ζήτημα ταμπού, ένα θέμα που προτιμάμε να αποσιωπούμε.

Τι είναι η τεχνική ζιγκ ζαγκ

Με αυτή την τεχνική ο άνδρας ερεθίζει ολόκληρη την περιοχή των γεννητικών οργάνων και όχι μόνο συγκεκριμένα σημεία όπως η κλειτορίδα. Περιλαμβάνει αργές κινήσεις κάθετες στη βάση της κλειτορίδας και οριζόντιες στη βάση της.

Οι έμπειροι άνδρες γνωρίζουν ότι οι οριζόντιες κινήσεις της γλώσσας είναι πιο ευχάριστες για τη γυναίκα. Μάλιστα εναλλάσσουν 7 κινήσεις οριζόντιες με μία κάθετη κάθε φορά. Στο ενδιάμεσο κάνουν και διαγώνιες κινήσεις.

Είναι εκπληκτικό το πόσο απολαμβάνει μια γυναίκα την τεχνική αυτή και πρόκληση για κάθε άνδρα να της προσφέρει τόση ηδονή.

AdTech Ad

boro