«Υπάρχουν τέσσερις κοπέλες στον διαγωνισμό, η μία είναι ο Τζώρτζης»

Μπορεί οι παίκτες του MasterChef να έκαναν χθες «ανταρσία» για την επιστροφή της Μάγκυς, μία ατάκα όμως του Αργύρη Αγλαμίση ήταν η πιο δηλητηριώδης και δεν αφορούσε την παίκτρια που επέστρεψε αλλά τον Τζώρτζη και το γεγονός ότι δεν είπε μπροστά στους κριτές αυτά που, όπως λένε οι συμπαίκτες του, έλεγε off camera.

Οι συμπαίκτες του του καταλογίζουν διαφορετική συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τη Μάγκυ και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όταν οι παίκτες που επέστρεψαν ενώθηκαν με τους εννέα εναπομείναντες και όλοι μαζί στάθηκαν απέναντι στους κριτές για την επόμενη δοκιμασία, ακούγεται η ατάκα «Τζώρτζη, ξεκίνα» κι εκείνος απαντά «Όχι, εγώ δεν ξεκινάω». Τελικά δεν είπε κουβέντα όταν άλλοι παίκτες εξέφραζαν ενώπιον των κριτών την αντίθεσή τους στην επανένταξη της Μάγκυς στην ομάδα του MasterChef. Δημήτρης Τσίκιλης, Χρήστος Γλωσσίδης και Σάββας Ληχανίδης ήταν εκείνοι που μίλησαν ανοιχτά.

Σχολιάζοντας τη στάση του Τζώρτζη, ο Αργύρης έκανε το εξής σχόλιο: «Στον διαγωνισμό πλέον είναι τέσσερις οι κοπέλες. Η μία εξ αυτών φοράει παντελόνια, που δεν τα τιμά, που ήθελε να αντιδράσει, αλλά δεν αντέδρασε, ο Τζώρτζης».

Με τον Τζώρτζη τα έβαλε και ο Δημήτρης Τσίκιλης, επισημαίνοντας πως έλεγε πράγματα off camera και «γύρω γύρω δημιουργούσε μια κατάσταση» αλλά on camera, που μπορούσε να πάρει θέση, δεν μίλησε.

«Ο φόβος είχε τη δική του ιστορία, κάποιοι την έγραψαν στις κουζίνες με ποδιά» σχολίασε η Γωγώ.