Τύλιξε τη μικρή Στέλλα με την αγαπημένη της κόκκινη κουβέρτα και την πέταξε στον κάδο – Η μαρτυρία του δίδυμου αδελφού της που πρόδωσε το έγκλημα του

– Οι αντιφάσεις του πατέρα και η φράση του δίδυμου αδελφού της που αποκάλυψαν το έγκλημα
– Το παιδί είχε από ασφυκτικό θάνατο, μαρτύρησε στην αγκαλιά του ίδιου της του πατέρα
– Συγκλονίστηκε ολόκληρη η Ελλάδα από τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας
– Σοκάρει η περιγραφή που έδωσε ο δράστης στους αστυνομικούς

Οι πρώτες υποψίες ήρθαν όταν μετά την καταγγελία του πατέρα περί εξαφάνισης ή αρπαγής οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα.

Το σενάριο που είχε δώσει ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έλεγε πως είχαν μπει κλέφτες στο σπίτι, ότι άρπαξαν κοσμήματα και πιθανότατα και την 6χρονη κόρη του που είχε κινητικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί αμέσως κατάλαβαν ότι τα ίχνη ληστείας στο σπίτι ήταν μάλλον σκηνοθετημένα.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της μικρής Στέλλας Εικοσπεντάκη έπεφτε σε αντιφάσεις. Έλεγε πως είχε πρόβλημα και πως έπαιρνε βαριά αγωγή. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έπαιρνε βαριά αντικαταθλιπτικά χάπια και κατάλαβαν ότι ο 61χρονος είχε πρόβλημα. Ενώ ήδη είχε ξεκινήσει η έρευνα για τον εντοπισμό της μικρής οι αστυνομικοί ερευνούσαν και προς την κατεύθυνση του πατέρα.  Τότε πήραν τις πρώτες πληροφορίες για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του.

Ζήτησαν αμέσως να εξεταστεί ο δίδυμος αδελφός της μικρός Στέλλας. Όταν ο ειδικός ψυχολόγος εξέτασε το παιδί σήμανε συναγερμός. Ο μικρός είπε στον ψυχολόγο “μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μας και άρπαξαν την αδελφούλα μου”. Φράση που έδειχνε ότι ο πατέρας το είχε “δασκαλέψει” να πει το σενάριο που έλεγε και ο ίδιος στους αστυνομικούς.
Αμέσως δόθηκε εντολή να στον δήμο να μην αδειάσουν οι κάδοι σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων από το σπίτι της οικογένειας.
Άρχισαν οι έρευνες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κοσμήματα που ο πατέρας είχε ισχυριστεί ότι άρπαξαν οι κλέφτες από το σπίτι. Αυτό κίνησε σοβαρές υποψίες.

newsit