Τραγουδιστής ζητά βοήθεια για την 6χρονη κόρη του που διαγνώστηκε με καρκίνο

Δύσκολες ώρες περνάει ο τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης, καθώς με καρκίνο διαγνώστηκε η 6χρονη κόρη του. Όσοι έχετε την οικονομική ευχέρεια και θέλετε να βοηθήσετε ώστε να σωθεί το μικρό αγγελούδι μπορείτε να το πράξετε καταθέτοντας χρηματικό ποσό.

Η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σε μια σειρά από χημειοθεραπείες.

Ωστόσο η αρρώστια αυτή είναι πολύ επιθετική και τώρα χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν έκκληση για οικονομική ενίσχυση ώστε το αναγκαίο αυτό ταξίδι να γίνει πραγματικότητα. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να βοηθήσουν και ο Γιωργος Σαμπανης.

Όσοι έχετε την οικονομική ευχέρεια και θέλετε να βοηθήσετε ώστε να σωθεί το μικρό αγγελούδι μπορείτε να το πράξετε καταθέτοντας χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 5266070334001, IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα.

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της, Τουράνη Αμαλία, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail [email protected]