Το πεσμένο στήθος της συζύγου του δημάρχου Νίκαιας στις Κάνες και ο χαμός στα social media

Χαμός έγινε στο Φεστιβάλ των Κανών με το σώμα της πρώην δημοσιογράφου Laura Tenoudji και συζύγου του νυν δήμαρχου Νίκαιας Κριστιάν Ετροζί. Η Laura εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα φλοράλ μάξι φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ.

Όμως τα σχόλια έπεσαν βροχή γιατί το στήθος της ήταν εξαιρετικά πεσμένο. «Το φόρεμα σας κάνει γιαγιά με στήθος», «Θα έπρεπε να φορέσει ένα σουτιέν γιατί εδώ πραγματικά είναι η κατάρρευση!», «Σας λατρεύω αλλά ένα ντεκολτέ που να κρύβει λίγο θα ήταν καλύτερα», ήταν μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα.

Η σύζυγος του δημάρχου Νίκαιας φανερά ενοχλημένη δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Στοπ στη δικτατορία του αδύνατου σώματος και της αισθητικής χειρουργικής. Απαντώντας σε όσους έκαναν άσχημα σχόλια θέλω να πω ότι δεν σχεδιάζω να χάσω 10 κιλά για να μπαίνω στο νούμερο 32, ούτε να κάνω χειρουργείο για να έχω τέλειο ντεκολτέ», έγραψε με το hashtag #JEMAIMECOMMEJESUIS (Μου αρέσει όπως είμαι).

Η σύζυγος του δημάρχου είχε προκαλέσει θύελλα σχολίων και το 2017 όταν εμφανίστηκε στα σκαλιά του Φεστιβάλ έγκυος με πολύ κολλητό φόρεμα και πληθωρικό μπούστο.

protothema