ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

Είσαι ο τίποτας. Ο κανένας. Κάποιος χαμένος στο σύμπαν των τριών δισεκατομμυρίων ανδρών που σήμερα πατάνε στη γη. Κι εκείνη είναι η πρώτη γυναίκα του καιρού μας. Αν μπορούσα να οργώσω το κορμί της για μια νύχτα, καρφί δεν μου καίγεται να… καίγομαι αύριο στα καζάνια της Κολάσεως μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Είναι, όμως, ποτέ δυνατόν να δεχθεί στο κρεβάτι της το πρώτο μουνί του πλανήτη εμένα που δεν έχω μία στο παντελόνι, που δεν με γνωρίζει ούτε ο περιπτεράς στη γωνία; Είναι, λέει ο αποδυτηριάκιας και δεν γράφουμε σενάριο ταινίας.

Καρδιοκατακτητή λένε τον αρσενικό που έχει καταφέρει πολλά θηλυκά, γυναίκες αξιοσέβαστες κι όχι τίποτα σπερματοθήκες. Πρόκειται για πλαστογραφία! Για απάτη. Καμία σχέση με την αλήθεια. Δεν υπάρχει καρδιοκατακτητής. Ο μέγας εραστής δεν κατακτά, απλά αφήνει το… προνόμιο της κατάκτησης στο άλλο φύλο. Να αισθάνεται η γυναίκα ότι εκείνη κατέκτησε τον άνδρα. Ότι η προσωπικότητά της, η γοητεία της, τα κάλλη της πυροδότησαν, προκάλεσαν την πολιορκία του άνδρα. Και εκείνη μπροστά στην επιμονή του, στην επιθυμία του, λύγισε, παραδόθηκε.

Ο άνδρας δεν κατακτάει! Το μέγα των αιώνων μυστικό για να κερδίσει την άλλη, την όποια άλλη, είναι να της «δώσει», να την πείσει ότι θα της «δώσει» αυτό που εκείνη θέλει. Αυτό που εκείνη χρειάζεται.

Κάθε γυναίκα έχει το «αδύνατο» σημείο της. Ακόμα και η πιο ισχυρή γυναίκα σε πολιτική εξουσία, σε οικονομική δύναμη, η πιο διάσημη ηθοποιός, το κορυφαίο τοπ-μόντελ, η πιο όμορφη, κουβαλάει μέσα της τις «ευαίσθητες» χορδές που αν τις κουρδίσεις θα ανοίξει την καστρόπορτά της. Ας είσαι, όπως είπαμε, ο τίποτας, ο κανένας, ο ανύπαρκτος.
Όπως το λέω. Αρκεί να επιμένεις. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην πέσει η πιο απρόσιτη γκόμενα, η πιο προβληματική, αρκεί να της περάσει το «μήνυμα», ότι εσύ είσαι αυτός που θα δικαιώσει την ύπαρξή της, ότι εσύ έχεις την κατανόηση της ιδιαιτερότητάς της. Και, βέβαια, χρειάζεται υπομονή, και επιμονή. Μόνον έτσι γίνεται το «θαύμα», ένας άγνωστος να «κατακτήσει» μια επώνυμη θεά.

sportdog