Το ημερολόγιο του 15χρονου και το πάρτυ, λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει

Στο μικροσκόπιο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έχουν μπει όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το δωμάτιο του 15χρονου μαθητή, ο οποίος αυτοκτόνησε, στην Αργυρούπολη.

Στο επίκεντρο έχουν μπει τα σχόλια του ίδιου αλλά και φίλων του, στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες από ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχε λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ένα ημερολόγιο που βρέθηκε αλλά φυσικά και τα ονόματα των έξι παιδιών που κατέγραψε ο ίδιος στο σημείωμα αυτοκτονίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ερεύνησαν με προσοχή το υπνοδωμάτιο του 15χρονου αυτόχειρα και ανακάλυψαν ένα “μυστικό” θα λέγαμε ημερολόγιο, το οποίο φαίνεται πως το άτυχο παιδί είχε αρχίσει να γράφει τους τελευταίους τρεις μήνες.

Μια από τις φράσεις που ξεχώρισαν οι Αστυνομικοί και την έχουν βάλει στο ερευνητικό τους “μικροσκόπιο” είναι η εξής: “….πέρασα ωραία…αλλά η κοινωνία δεν είναι ωραία”.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους στο πάρτυ που είχε πάει ο ανήλικος αυτόχειρας, το ίδιο βράδυ πριν την αυτοκτονία του.

Ψάχνουν να δουν κάτι αξιοσημείωτο που μπορεί να έγινε εκεί ή και κάτι που να ακολούθησε, όπως ένα τηλεφώνημα π.χ.

Όπως είπε σε ΜΜΕ μια στενή φίλη του 15χρονου, στο συγκεκριμένο πάρτυ είχαν περάσει όμορφα και ο ίδιος έδειχνε ευχαριστημένος.

Ωστόστο ίσως να τον επηρρέασαν κάποια τηλεφωνήματα που δέχθηκε με απόκρυψη κατά την διάρκεια του πάρτυ, όπου φαίνεται πως οι συνομιλητές του το προσέβαλαν και το έβριζαν, όπως είπε χαρακτηριστικά η φίλη του 15χρονου.

Οι πρώτοι που θα περάσουν το κατώφλι τις ΓΑΔΑ, αλλά και τις Εισαγγελίας Ανηλίκων, είναι οι έξι νεαροί που κατονομάζει στο σημείωμα του ο 15χρονος, συνοδευόμενο μάλιστα από την έκφραση: “…όπως με κατέστρεψαν, να τους καταστρέψετε”.

Στην συνέχεια θα κληθούν για κατάθεση συμμαθητές του φίλοι του αυτόχειρα, αλλά και οι καθηγητές του στο Σχολείο τις Αργυρούπολης όπου και φοιτούσε.