Τον μαχαίρωσε 13 φορές αλλά αυτός της έκανε πρόταση γάμου!

Αδιανόητο περιστατικό!

Με κατηγορία για 13 μαχαιριές κατά του φίλου της δικαζόταν μια Ρωσίδα. Η δράστης υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει αλλά ήταν μεθυσμένη.Χωρίς αυτό να ακούγεται λογικό, το ακόμα πιο παράλογο είναι ότι η δίκη της Ρωσίδας πήρε απροσδόκητη τροπή όταν το θύμα της επίθεσης, που ακούει στο όνομα Σακούρ, της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο δικαστήριο.
Αν και, όπως είπε ο εισσαγγελέας της πόλης Νιζνεκαμσκ, ο Σακούρ γλίτωσε τη ζωή του μόνο και μόνο επειδή κατάφερε να διαφύγει, ο νεαρός άνδρας εξέπληξε τους πάντες όταν όχι μόνο έκανε πρόταση γάμου αλλά ζήτησε από τον δικαστή να μην στείλει στη φυλακή τη φίλη του.

undefined
Η δράστης υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Σακούρ προσθέτοντας ότι ήταν μεθυσμένη κατά τη διάρκεια του περιστατικού, τα αίτια του οποίου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Ο Σακούρ, ο οποίος νοσηλεύτηκε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, είπε στους δικαστές ότι με τη γυναίκα που τον μαχαίρωσε 13 φορές, σχεδιάζει την ημερομηνία του γάμου τους.

Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο δικαστής μετέθεσε την ανακοίνωση της απόφασής του σε επόμενη συνεδρίαση.

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του ζήτησε τη φυλάκιση της φίλης του Σακούρ για έξι χρόνια για την εκ προθέσεως επίθεση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του νεαρού Ρώσου.

Θρήνος στην Φθιώτιδα: 62χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Θρήνος στην Φθιώτιδα: 62χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Η αυτοκτονία του 62χρονου βύθισε σε πένθος την Φθιώτιδα και τους κάτοικους της Αμφίκλειας..Ο 62χρονος πριν δώσει τέλος στην ζωή του με καραμπίνα άφησε σημείωμα στην γυναίκα του..

Το απόγευμα της Δευτέρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 62χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, αρπάζοντας την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του. Να σας θυμίσουμε και την αυτοκτονία που συγκλόνισε την Πηγή Δεβετζή!

Χωρίς να γίνει αντιληπτός, πήγε στην αποθήκη που έχει δίπλα από το σπίτι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Φθιώτιδα αυτοκτονία

Η γυναίκα του, που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι, πανικόβλητη βγήκε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε τον άντρα της νεκρό, ενώ δίπλα του υπήρχε και ένα σημείωμα, όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή τη πράξη. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Αμφίκλειας – Ελάτειας.