Τον μαχαίρωσε επειδή ήταν κουρασμένος για σ3ξ!

Αδιανόητο!

Δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε ο σύντροφος της Τζένιφερ Λη Τσάπμαν όταν γύρισαν ξημερώματα από βραδινή έξοδο κι έκανε το τραγικό λάθος να μην…έχει κουράγιο για σεξ!

Η Τζένιφερ μόλις ξάπλωσαν στο κρεβάτι ήθελε σεξ, ο σύντροφος της όμως την αγκάλιασε και της είπε ότι θέλει να κοιμηθεί γιατί νυστάζει και είναι κουρασμένος.

Σε λίγα λεπτά ροχάλιζε. Τότε η Τζένιφερ σηκώθηκε από το κρεβάτι πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα καλοακονισμένο μαχαίρι και επέστρεψε στο δωμάτιο. Δεν ξάπλωσε. Όπως κοιμόταν ο φίλος της άρχισε να τον χαρακώνει σε κάθε σημείο του σώματος του.

undefined

Ο άνθρωπος πετάχτηκε και μέσα στα αίματα άρχισε να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί σε βοήθεια. Η Τζένιφερ συνέχιζε να τον χαρακώνει με ένα χαιρέκακο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Στη συνέχεια ξεστόμισε μια βρισιά και έφυγε από το σπίτι.

Ο Άνδρας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου και υπέβαλλε μήνυση. Πέντε μέρες αργότερα η Τζένιφερ συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή Πινέλας στη Φλόριντα μέχρι να οριστεί η δίκη της. Μαζί θα της απαγγελθούν και κατηγορίες για χρήση μαριχουάνας και μεθεμφεταμίνης.