Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ενώ ένα κομμάτι σου αναζητά και επιδιώκει τη σταθερότητα ή ένα ομοιόμορφο ρυθμό, σήμερα υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι σε εγρήγορση. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό προκαλώντας την ανάγκη για διαφορετικά πράγματα και δραστηριότητες και μια όψη του Ήλιου με τον Άρη ενθαρρύνει μια πρακτική προσέγγιση. Είσαι λίγο πιο τολμηρή και πιο άμεση, κάτι που θα μπορούσε να είναι πιο εμφανές στην επικοινωνία και τη μάθηση.

Έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις και να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να νιώσεις πνευματικά ψηλά. Δεν έχεις καμία διάθεση να υποταχτείς στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των άλλων όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που τη διαχειρίζεσαι.

Μπορεί να αισθανθείς έντονα την ανάγκη για την ώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων ή να κάνεις κάτι ασυνήθιστο με τη διέλευση του Ήλιου – Άρη. Η ανταγωνιστικότητα είναι τόση, ώστε να σε παρακινήσει και να σε δραστηριοποιήσει περισσότερο. Η αυτοπεποίθησή σου αρκεί για να τονώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι: Χρειάζεται να επαναφέρεις την ενέργειά σου, να μείνεις λίγο πίσω και να θεραπεύσεις την ψυχή σου με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Θα μπορούσε να υπάρξει μια έκπληξη από το παρελθόν που σήμερα αναδεύεται.

Η σημερινή διαμετακόμιση Ήλιου – Άρη μπορεί να σε παρακινήσει ειδικά επειδή ο Άρης είναι στο ζώδιό σου. Αυτή η διαμετακόμιση μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για τη βελτίωση της ζωής σου. Μια σημαντική νέα σύνδεση που μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά φαίνεται χρήσιμη. Διαχειρίσου σήμερα την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου με τη λογική. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά αγάπη ή ένα απωθημένο θα σε απασχολήσει.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων και των φιλιών σου. Η εφευρετική πλευρά του εαυτού σου είναι ενδιαφέρουσα κυρίως στα εργασιακά. Με τον Ήλιο και τον Άρη σε αρμονία θέλεις να χειριστείς τα προβλήματα άμεσα αντί να τα αφήνεις να συσσωρεύονται.

Η διαίσθησή σου τείνει να υποστηρίζει τις αποφάσεις σου. Η τάση ανεξαρτησίας σου χρειάζεται προσοχή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις σήμερα μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .