Τι αποκαλύπτει το ημερολόγιο του 15χρονου Νικόλα

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι αστυνομικές αρχές το ημερολόγιο του 15χρονου Νικόλα αλλά και τα social media του μαθητή, ο οποίος αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο για συγκεκριμένο περιστατικό που να τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ολοι κάνουν λόγο για ένα παιδί ευαίσθητο.

Δυο προτάσεις στο κρυφό ημερολόγιο που κρατούσε το άτυχο παιδί έχουν τραβήξει την προσοχή των αρχών. Η πρώτη είναι σε μια σελίδα του ημερολογίου, όπου ο 15χρονος γράφει: “σκέφτομαι να αυτοκτονήσω”.

Όμως στην αμέσως επόμενη σελίδα γράφει κάτι το αισιόδοξο, που δείχνει αν μη τι άλλο την μεταστροφή στην κακή του ψυχολογία: «Τελικά αξίζει να ζεις για τους γονείς σου, αλλά και τους λίγους ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπούν».

Στην ΓΑΔΑ έχουν βρεθεί ήδη φίλοι του 15χρονου, κυρίως κορίτσια τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς τους. Οι έξι οι οποίοι αναφέρονται στο αποχαιρετηστήριο σημείωμα του 15χρονου, θα κληθούν τελευταίοι. Ενας από αυτούς είναι συμμαθητής του, ενώ οι δύο είναι αλλοδαποί.

Ο πατέρας του 15χρονου φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: “Μα πώς είναι δυνατόν να μην έχουμε καταλάβει τίποτα; Δεν φαίνονταν να τον απασχολεί κάτι σοβαρό, μόνο τα μαθήματα του και οι φίλοι του με τους οποίους φαινόταν πως είχε καλές σχέσεις. Τώρα έχουμε βρεθεί μπροστά σε μια τραγική αλήθεια κι ένα κρεμασμένο παιδί, χωρίς να ξέρουμε το γιατί”.