Την πότισε ηρωίνη και μετά ασέλγησε πάνω της

Η υπόθεση του βιασμού της 22χρονης σε σπίτι στο Ζεφύρι φαίνεται πως ξεδιαλύθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα! Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και αναμένεται να οδηγήσουν το 58χρονο «τέρας» στη φυλακή, καθώς το γενετικό του υλικό βρέθηκε αναμεμειγμένο με αυτό της γυναίκας, η οποία ευτυχώς γλύτωσε τη ζωή της, καθώς προ ημερών ξεπέρασε τον κίνδυνο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο βιαστής, παρά το ότι είχε σχηματισμένο φάκελο εις βάρος του και μάλιστα για παρόμοιες κατηγορίες, κυκλοφορούσε ελεύθερος, προμήθευε κόσμο με ναρκωτικά, κυκλοφορούσε με ψευδώνυμο και δεν έφερε καν αστυνομική ταυτότητα.

Κάποιος πρέπει να εξηγήσει πώς γίνεται ένας άνδρας ο οποίος έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για πώληση ναρκωτικών, κατοχή όπλων και βιασμό γυναίκας -αφού πρώτα την είχε μεθύσει- και που έπρεπε να εμφανίζεται δύο φορές στο ΑΤ της περιοχής του, να μη φέρει αστυνομική ταυτότητα, με αποτέλεσμα η χρονοτριβεί η διαδικασία ταυτοποίησής του…

Το χρονικό του βιασμού

Η 22χρονη Ε.Κ. μαζί με δύο φίλους της επισκέφθηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου ένα σπίτι στο Ζεφύρι, όπου γνώριζαν πως θα βρουν ηρωίνη. Πράγματι, εκεί βρήκαν έναν άνδρα μαροκινής καταγωγής, ο οποίος τους προμήθευσε ηρωίνη με τρία ευρώ και λίγο χασίς. Η παρέα των τριών νεαρών έκαναν χρήση της σκληρής ναρκωτικής ουσίας και στη συνέχεια κάπνισαν όλοι μαζί και το τσιγάρο χασίς.

Στη συνέχεια η 22χρονη μαζί με τον φίλο της θέλησαν να βρουν λίγη ακόμη ηρωίνη και ο άνδρας μαροκινής καταγωγής τούς είπε να πάνε σε ένα κοντινό σπίτι, όπου εκεί θα βρουν τον Σήφη, ο οποίος έχει να τους προμηθεύσει. Το όνομα Σήφης αποδείχθηκε όμως ψευδώνυμο, καθώς ο έτερος προμηθευτής δεν ήταν άλλος από τον 58χρονο Ρομά με το όνομα Γιώργος Μπακόπουλος.

Οι δύο φίλοι προμηθεύτηκαν εκ νέου ηρωίνη και τότε ο 34χρονος άνδρας έφυγε από το σπίτι για να βρει την τρίτη της παρέας και να την ενημερώσει. Ήταν η στιγμή που ο 58χρονος προμηθευτής αποφάσισε να ασελγήσει πάνω στην 22χρονη. Σαφώς πιο δυνατός και με την 22χρονη ναρκωμένη, κατάφερε γρήγορα να την ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τη βιάσει.

Ο φίλος της άργησε να επιστρέψει, καθώς, εντελώς τυχαία, κατά την αναζήτηση της άλλης φίλης του έπεσε πάνω σε αστυνομικούς, οι οποίοι τον προσήγαγαν. Όταν μετά από περίπου τρεις ώρες επέστρεψε στο σπίτι, είδε τον «Σήφη» να βρίσκεται πάνω από την αναίσθητη φίλη του και από κοινού κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία.

Η σύλληψη του 58χρονου

Ο 58χρονος φυσικά δεν ακολούθησε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν φάνηκε να αγχώνεται ιδιαίτερα προκειμένου να κρυφτεί και να μη δώσει σημάδια ζωής. Όταν όμως οι αστυνομικοί επέστρεψαν έξω από το σπίτι στο Ζεφύρι, εκείνος εμφανίστηκε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και φυσικά συνελήφθη.

Αργότερα, οι Αρχές ερεύνησαν το σπίτι του Γιώργου Μπακόπουλου επί της οδού Σικελιανού στο Μενίδι (ένα ανασφάλιστο παράπηγμα) και δεν βρήκαν τίποτα, ωστόσο έγινε έρευνα σε χώρο συγκέντρωσης τοξικομανών στην οδό Δωδεκανήσου στο Ζεφύρι, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15,8 γραμμάρια ηρωίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και 360 ευρώ σε μετρητά, ενώ συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα.