ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Εσπευσμένα στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ ο Στάθης Ψάλτης – Διασωληνωμένος ο αγαπημένος ηθοποιός

Παρά τις ελπίδες που είχαν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα και μίλαγαν για βελτίωση, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη χειροτέρεψε.

Στο πλευρό του, φύλακας άγγελος, η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού,η οποία στέκεται ως άγρυπνος φρουρός δίπλα του, δίνοντάς του δύναμη στη δύσκολη αυτή μάχη.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Στις αρχές Απριλίου, όταν υπήρξαν φήμες από κάποια blogs ότι ο μεγάλος ηθοποιός πέθανε, η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη, αντέδρασε με μια ανακοίνωση, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως ο σπουδαίος καλλιτέχνης παλεύει με χιούμορ και ότι η υγεία του βελτιώνεται.

Μέσω Facebook είχε ξεσπάσει τότε και η πρώην σύντροφος και συμπρωταγωνίστρια του Ψάλτη, Καίτη Φίνου. », είχε γράψει η γνωστή ηθοποιός.

ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Στάθη Ψάλτη ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου  όταν ο αγαπημένος ηθοποιός βρισκόταν σε περιοδεία στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί… τη φάγαμε». Τότε ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί του συνέστησαν να διακόψει την παράσταση και να επιστρέψει στην Αθήνα για εξετάσεις.

star