ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ VIDEO ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

QUIZ: ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ;

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 

  1. Βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου προς το βήμα της Βουλής

     

Φραστική επίθεση εξαπέλυσε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων. Όλα έγιναν κατά την είσοδό της στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, στη Βουλή. Με φράσεις όπως «είστε πουλημένοι», «ξεπουληθήκατε στη Νέα Δημοκρατία».

2.Αριστείδης Φωκάς

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων παρακινούσε τους διαδηλωτές ΠΑΟΚτσήδες να φωνάξουν ξανά και πιο δυνατά το σύνθημα! – «Το πρωτάθλημα ή εμείς ή κανείς» κραύγαζε ο Αριστείδης Φωκάς

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ανέβηκε στο βήμα (!!!) κι όπως μπορείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την ώρα που οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φωνάζουν «να καεί, να καεί η πουτ@να η βουλή», ακούγεται να επαναλαμβάνει κι ίδιος ενώ παράλληλα με τις κινήσεις των χεριών του τους παρακινεί να το φωνάζουν ακόμη πιο δυνατά!!!

Επεισόδιο με Σαββίδη

«Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης» υποστήριξε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

«Με όπλο δεν μπήκε (στο γήπεδο). Δεν τον είδε η αστυνομία να κρατά όπλο, ο άνθρωπος μπήκε στο γήπεδο με το μπουφάν για να πάρει εξηγήσεις από τον διαιτητή. Από πού έχει έρθει αυτή η φωτογραφία δεν ξέρω. Δεν το είδε κανένας το όπλο. Το μπουφάν μπορεί  να το έβγαλε μετά, όταν είχαν αποχωρήσει όλοι και είχε μείνει μόνος του» είπε ο κ. Φωκάς.

 

Guest star Mπόλαρης Μάρκος βουλευτής Θεσσαλονίκης (γνωστός και ως Maitre των διορισμών)

Στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Μάρκου Μπόλαρη διορίζονται άλλοι 7 μετακλητοί και σύμβουλοι με συνολική αμοιβή 266.300 ευρώ και μέσο μηνιαίο μισθό για 15 μήνες. 2.536 ευρώ, την ίδια ώρα στο video αποκάλυψε ότι οι μισθοί των Ελλήνων θα είναι στα 200 ΕΥΡΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας