Τα πιο περίεργα εσώρουχα και sex toys που κυκλοφορούν! (ακατάλληλο)

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο περίεργα εσώρουχα, sex toys, αντικείμενα για περισσότερη προφύλαξη κατά τη διάρκεια της συνουσίας αλλά και το οτιδήποτε παράξενο που κυκλοφορεί παγκοσμίως και έχει σχέση με την σεξουαλική διέργεση και όχι μόνο.

Αρχίζουμε το αφιέρωμα μας με το «Scroguard», ένα προφυλακτικό που καλύπτει όλη την περιοχή των γεννητικών οργάνων του άνδρα. Θα νιώσετε πως φοράτε μία λαστιχένια πάνα η οποία διαθέτει μία ειδική εσοχή για το προφυλακτικό της επιλογής σας. Τουλάχιστον πληροφορηθήκαμε πως το ύφασμα του συγκεκριμένου εσώρουχου (αν μας επιτρέπουν οι δημιουργοί του Scroguard να το αποκαλούμε έτσι) είναι πολύ λεπτό και ο άνδρας που το φοράει κατά τη διάρκεια του σεξ νιώθει σαν να είναι απλά ένα ακόμα στρώμα δέρματος. Σεξολόγοι και ερευνητές αναφέρουν, αγγίζοντας βέβαια τα όρια της υποχονδρίασης, πως ο σχεδιασμός και το όλο concept δεν είναι τόσο τρελό καθώς σε προστατεύει από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα τα οποία δεν προφυλάσονται από το απλό προφυλακτικό όπως για παράδειγμα ο έρπης και τα κονδυλώματα. Μάθαμε πως το Scroguard είναι πολύ διαδεδομένο στην Αμερική στα latex fetish parties δηλαδή στα πάρτυ ανθρώπων με έντονες προτιμήσεις στις δερμάτινες στολές και όχι μόνο.

Η εταιρεία εσωρούχων HommeMystere, με έδρα την Αυστραλία, η οποία διαθέτει καταστήματα σε ΗΠΑ και Βρετανία, στην τελευταία της κολεξιόν η οποία σχεδιάστηκε από έναν Ιάπωνα σχεδιαστή, παρουσίασε μία σειρά από άκρως ανατρεπτικά ανδρικά εσώρουχα! Αν αναρωτιέστε που εξυπηρετεί όλο αυτό, οι υπεύθυνοι δήλωσαν: «Θέλαμε απλά να κάνουμε τον άντρα να νιώσει πιο ευχάριστα με τα εσώρουχά του και κατ’ επέκταση την εμφάνισή του! Όλα τα σχέδια είναι πολύ βολικά και όλοι έχουν μείνει άκρως ευχαριστημένοι». Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα εσώρουχα δεν χρησιμοποιούνται μόνο από gay άνδρες – όπως ίσως κακώς θα περιμέναμε – αλλά και από straight που επιθυμούν να έχουν ένα πιο σφικτό και στητό στήθος αν κάτι τέτοιο βγάζει νόημα. Επίσης στην ίδια σειρά υπάρχουν και ολόσωμα εσώρουχα σε διάφορες αποχρώσεις.

To sex toy της χρονιάς! Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε σχήμα δονητή που κυκλοφορεί με την ονομασία Obama Pleasure – Ευχαρίστηση Ομπάμα. Για αυτούς/ αυτές που πραγματικά λατρεύουν τον πρόεδρο τους. Το ύψος του είναι γύρω στα 12 εκατοστά με 5 εκατοστά διάμετρο. Η γνώμη μας – όχι και τόσο σεξουαλικό για να ξυπνήσει το πάθος μέσα μας. Ζούμε σε έναν περίεργο κόσμο!

Σας παρουσιάζουμε το C – String, το εσώρουχο του μέλλοντος! Το c-string διαφέρει πολύ από τα κλασικά εσώρουχα και σίγουρα θα το λατρέψετε καθώς όχι μόνο είναι ευκολοφόρετο αλλά και πιο σημαντικό, δε διαγράφεται σε ό,τι ρούχο και αν φοράτε. Είναι σαν να μη φοράτε τίποτα από κάτω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψουν και οι σύντροφοι σας. Δαντελένιο γύρω – γύρω κάτι που το κάνει πολύ απαλό. Τώρα τελευταία, καθώς η ανταπόκριση ήταν αρκετά μεγάλη, κυκλοφορούν και αντίστοιχα και για τους άνδρες για πιο προκλητικές εμφανίσεις!

Εσώρουχα που θα σας προστατεύσουν από το ενδεχόμενο του βιασμού. Τώρα απευθυνόμαστε στις γυναίκες, γιατί νιώθουμε πως σας έχουμε μπερδέψει κάπως με τα δύο φύλα. Ανθεκτικά στο οτιδήποτε, αυτά τα σορτσάκια της yoga υπόσχονται να κρατήσουν τις γυναίκες ασφαλείς από ανεπιθύμητα αρπακτικά του σεξ. Τα εσώρουχα προστατεύουν δημιουργώντας ένα φράγμα που ακόμα και οι πιο αποφασισμένοι και δυνατοί βιαστές δεν μπορούν να σπάσουν ή να σχίσουν έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να έχουν τον έλεγχο κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επίθεσης.

Λαστιχένια στολή για όλο το σώμα. Εμείς δεν θα το δοκιμάζαμε ποτέ αλλά τα γουστά είναι γνωστό ότι διαφέρουν και ποτέ δεν κρίνουμε κανέναν. Αυτός ο σάκος σώματος θα σας «μεταμορφώσει» στο καλύτερο δώρο για τον/την σύντροφό σας. Οι κατασκευαστές αναφέρουν ότι είναι τόσο άνετο που μπορείτε να περάσετε μία ολόκληρη νύχτα μέσα σε αυτό.

Χιλιάδες άνδρες στην Ιαπωνία ξοδεύουν πολλά από τους μισθούς τους για να αποκτήσουν τις υπέρ – ρεαλιστικές κούκλες που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες τους και δεν αντιμιλούν ποτέ. Οι κούκλες δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας και ο κάθε αγοραστής μπορεί να επιλέξει το πρόσωπο και τα μαλλιά που επιθυμεί να έχει η νέα του «φίλη».

Άλλωστε ζούμε σε μία περίοδο που όλα επιτρέπονται και όλοι μπορούν να πειραματιστούν με ότι τους προκαλεί ευχαρίστηση…

 www.boro.gr