Τα ερωτόλογα που πρέπει να λες στο σεξ

Δεν είναι μόνο η πράξη είναι και όλα τα άλλα λένε άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν σε έρευνα  ιστοσελίδας εύρεσης ερωτικού συντρόφου

Τι θέλουν άνδρες και γυναίκες στο σεξ; Μεγάλη έρευνα της ιστοσελίδας εύρεσης ερωτικού συντρόφου «ΕlitePartner.de» δείχνει ότι, το σεξ δεν είναι μόνο ερωτική πράξη αλλά και πολλά παραπάνω.

Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild» που δημοσιεύει τα αποτελέσματα της έρευνας, σε δείγμα 3.652 ανδρών και γυναικών οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, τα δύο φύλα, όταν κάνουν σεξ, θέλουν να μοιράζονται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις.

Για τους άνδρες, αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι τα προκαταρκτικά να έχουν διάρκεια. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν τα 2/3 των ερωτηθέντων ενώ για τις γυναίκες, οι άνδρες πρέπει να είναι αυτοί που έχουν το πάνω – χέρι στο κρεβάτι.

Για το 82% των Γερμανών, το σημαντικό στο σεξ είναι η σύντροφός τους να τους εκφράζει τα θέλω της, τις σεξουαλικές της επιθυμίες. Και τα δύο φύλα πάντως ζητούν οικειότητα και άνεση από τον ερωτικό τους σύντροφο, όπως προκύπτει από την έρευνα.

Το 23% των γυναικών προτιμά το σεξ χωρίς πολλά λόγια, ενώ το 31% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου θέλει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης να πλανώνται στον αέρα ερωτόλογα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άνδρες δεν έχουν συνήθειες στο κρεβάτι.
Για το 61% των ερωτηθέντων, το σεξ είναι πεδίο ανακάλυψης νέων πραγμάτων. Σχεδόν οι μισοί, το 44% των ερωτηθέντων, θέλουν να υπάρχει ποικιλία στις ερωτικές στάσεις.

«Η έλλειψη ποικιλίας είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας απογοήτευσης στο κρεβάτι. Τα ερωτικά παιχνίδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες, κυρίως όμως για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου», υποστηρίζει η Γερμανίδα ψυχολόγος, Λίζα Φίσχμαπ,συμβουλεύοντας τα ζευγάρια να μιλούν ανοιχτά για το τι τους ευχαριστεί. \

boro