Τέλος ο Λιάγκας από το Πρωινό: Κεντρική η Σκορδά – Ποιοι θα είναι δίπλα της Δείτε περισσότερα: Τέλος ο Λιάγκας από το Πρωινό: Κεντρική η Σκορδά – Ποιοι θα είναι δίπλα της

Ποιοι θα είναι δίπλα στην Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από το Πρωινό;

Όσο προχωρά το καλοκαίρι τόσο πληθαίνουν οι συζητήσεις για τη σύνθεση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν.

O Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δείχνουν αποφασισμένοι να ανοίξουν νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική τους πορεία, μετά από εξαετή συνύπαρξη στο ίδιο πλατό.

Μπορεί για την ώρα τίποτα να μη θεωρείται σίγουρο -ούτε καν η αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα αν δεν βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα πλαισιώσουν την Φαίη Σκορδά– ωστόσο, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει και τα πιόνια άρχισαν να επανατοποθετούνται στη σκακιέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στο «Πρωινούλι»:

«Η Φαίη Σκορδά θα είναι κεντρική παρουσιάστρια στο πρωινό του ΑΝΤ1. Η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μένουν. Ο Άρης Καβατζίκης δεν μένει αλλά νομίζω θα τον δούμε κάπου αλλού. Στη θέση του Γιώργου Λιάγκα δεν θα καθίσει κανείς, η θέση θα μείνει ορφανή.

Θα είναι: Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, ένας κύριος γοητευτικός που είναι μπαμπάς και μια χαριτωμένη που θα καθίσει στη θέση της Ηλιάκη».

Πληροφορίες λένε ότι η «χαριτωμένη» αναζητείται ακόμα. Όμως, ο «γοητευτικός μπαμπάς» φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από το να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Φαίη Σκορδά.

Ποιος είναι αυτός; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον οποίο θα βλέπουμε μέχρι την επόμενη Παρασκευή στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Διαβάστε ποιοι οι νέοι παρουσιαστές στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Δείτε περισσότερα: Τέλος ο Λιάγκας από το Πρωινό: Κεντρική η Σκορδά – Ποιοι θα είναι δίπλα της | Φήμες http://www.fimes.gr/2016/07/proino-liagkas-skorda-2/#ixzz4EsJXD3W7

fimes