Σωκράτης Κόκκαλης, αποκαλύψεις σοκ: «Η κοκαΐνη ήταν δίπλα του και αυτός ήταν…» Χαμός με Αρχές εξωτερικού

Ποιες οι αποκαλύψεις φωτιά για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη και την εμπλοκή με κοκαΐνη;

«…Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο από κοκαΐνη, 14 Ιουλίου, στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Marriot στην West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland.

Η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο κλήθηκαν στις 2:45 μ.μ. καθώς υπήρχε αναφορά για ένα πτώμα εκεί (Σωκράτης Κόκκαλης). Επίσης εκλήθη το ειδικό τμήμα της αστυνομίας Heroin Involved Death Investigations (HIDI) που τον βρήκαν ξαπλωμένο και δίπλα του να είναι η κοκαΐνη».

Η αναφορά-περιγραφή του αστυνομικού για το συμβάν- Σωκράτης Κόκκαλης από το Makeleio.gr

«…Πρόκειται, σύμφωνα με το έγγραφο, για την υπόθεση υπ. αριθμόν 2018-00207837 και γίνεται λόγος για «νεκρό» και «υποψία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών – κοκαΐνης» (Dead Body/Suspected Drug OD).

Ειδικότερα με την περιγραφή, ο αστυνομικός με ταυτότητα «nhiwatis», περιγράφει πως στις 14 Ιουλίου ενώ είχε αποστολή στο « Z/C 3C21» περίπου στις 14:45 έλαβε κωδικό 2 και να ανταποκριθεί στο 1360 W. Mall Dr. στο C/W.

Ένας νεκρός Σωκράτης Κόκκαλης, εμφανώς από φυσικά αίτια (σ.σ. όχι δολοφονία) είχε γνωστοποιηθεί από την Πυροσβεστική (FIRE/EMS) περί τις 14:38. Με την άφιξή του, συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς Barnett και Troutman του «Z/C 3A25», φτάσαμε στον 24ο όροφο.

Συναντήσαμε στην σουίτα 2401 τους EMS #1: Shields #1813 και Sanders #346, Shields. Ο Shields είπε ότι ο νεκρός βρέθηκε στις 14:27, πριν από την άφιξή μας, από τον Ladder #1 με την είσοδό τους.

Ο Shields δήλωσε πως υπέθεσαν ότι ο θάνατος οφειλόταν σε φυσικά αίτια και εκτίμησε την ώρα θανάτου Σωκράτη Κόκκαλη 12 ώρες πριν.

Διαβάστε με ποιον τραγικό τροπο έμαθαν οι γονείς του Σωκράτη Κόκκαλη τον θάνατό του.

makeleio